Åbne kurser

Vind kunderne, fasthold medarbejderne og tiltræk investorerne

+ 0
Tilfredse kunder
+ 0
foredrag
0
Års erfaring
0
Net Promotor Score

Tag din karriere til nye højder

Udnyt dit fulde potentiale på scenen

Own the (online) stage er et 1-dags kursus for ledere, iværksættere og eksperter, der vil opnå nye højder med deres karriere og lære at mestre scenen. Det er et kursus for dig, hvis du er ambitiøs og godt vil have mine absolut bedste råd og erfaringer, , som jeg har skabt gennem de sidste 13 år.

I den tid har jeg delt scenen – både offline og online – med næsten 400 af Danmarks og verdens dygtigste foredragsholdere, eksperter og motivational speakers. Jeg har hørt, analyseret og givet feedback, på flere foredrag end nogen anden i Danmark.

På min 6,5 times workshop vil jeg dele med dig, hvordan du vinder dit publikum, og konverterer dem til kunder. Vi kommer ligeledes til at gennemgå, hvordan du bruger online løsninger som Zoom, Microsoft Teams, Webinarjam mv. til at sælge online. 

 

Helt konkret kommer du hjem med værktøjer til, hvordan du bl.a:

Kort fortalt, så lærer jeg dig hvordan du skal udvikle, forberede og levere dit foredrag/præsentation, samt teknikkerne du skal bruge, når du præsenterer. Så vil du opleve at din karriere og salg når nye højder.

Har du oplevet at det har været svært at trænge igennem med dit budskab?

Det kender jeg alt til. Men sådan behøver det ikke være. 

Der findes en 3-trins model,  der kan sikre, at du vinder publikum over – hver gang du går på, træder ind eller toner frem foran publikum. På denne eksklusive workshop, der afholdes i hyggelige omgivelser i min villa i Vedbæk, vil du blive undervist i nøje udvalgte strategier fra den enorme værktøjskasse jeg har skabt igennem 10 år i spidsen for bl.a Nordens største foredragsklub.

Og inden du tænker, at det virker uoverskueligt. Så er det tværtimod det modsatte. Det er små kneb og strategier, der kan tage dig fra middelmådig til ekspert. The devil is in the detail.

01

Skab opmærksomhed

Du har max 2 minutter til at sikre dig, at dit budskab fanger… Brug dem konstruktivt!

02

Vind dit publikum

Lær at bruge din energi og humor til at skabe interesse og vinde publikum fra start.

03

Sælg dit budskab

Når du har vundet dit publikum, så vær ikke bange for at sælge! Fortæl om alt det værdi dit produkt skaber… Folk skal have muligheden for at købe.

Academy-for-Public-Speaking_favicon

Hvad siger tidligere deltagere?

Testimonials

Previous
Next

For at gøre det kort og spiseligt for dig

Så er det 6,5 time hos mig i Vedbæk, med 4 andre ligesom dig, som godt vil højne deres niveau og øge deres salg. Det er down to earth, spækket med de bedste råd og erfaringer jeg har gjort mig gennem de sidste 14 år. Vi tager naturligvis hensyn til de nuværende COVID-19 restriktioner og følger alle gældende retningslinjer.   

OWN THE (ONLINE) STAGE

Kun 5 pladser pr. kursus
kr 3.500 ex. moms
  • 6.5 times undervisning
  • Intens træning - kun 5 pladser
  • Lækre snacks samt vin bliver serveret
  • Vi overholder COVID-19 restriktionerne
  • Tidspunkt: 11.00 - 18.00

OWN THE (ONLINE) STAGE

Betal i 3 rater á 899 pr. mdr.
kr 1.166 ex. moms pr. rate á i alt 3
  • Få tilsendt faktura til ratebetaling i 3 mdr.
  • Tidspunkt: 11.00-18.00
Academy-for-Public-Speaking_favicon

Hvad siger tidligere kursister?

Testimonials

Previous
Next