Er du en Bush, en Clinton, en Obama eller måske en Trump?

Vind kunderne, fasthold medarbejderne og tiltræk investorerne

+ 0
Tilfredse kunder
+ 0
foredrag
0
Års erfaring
0
Net Promotor ScoreTag din karriere til nye højder

Udnyt dit fulde potentiale på scenen med Own The Stage online kurset.

Own the (online) stage er et online kursus for ledere, iværksættere og eksperter, der vil opnå nye højder med deres karriere og lære at mestre scenen. Det er et kursus for dig, hvis du er ambitiøs og godt vil have mine absolut bedste råd og erfaringer, , som jeg har skabt gennem de sidste 13 år.

I den tid har jeg delt scenen – både offline og online – med næsten 400 af Danmarks og verdens dygtigste foredragsholdere, eksperter og motivational speakers. Jeg har hørt, analyseret og givet feedback, på flere foredrag end nogen anden i Danmark.

Own The Stage online kursus giver dig adgang til +180 siders kompendium og 25 timers videotræning. Alt sammen struktureret i 11 moduler, der dækker alle de væsentlige discipliner indenfor formidling fra scene

 

Helt konkret kommer du hjem med værktøjer til, hvordan du bl.a:

Kort fortalt, så lærer jeg dig hvordan du skal udvikle, forberede og levere dit foredrag/præsentation, samt teknikkerne du skal bruge, når du præsenterer. Så vil du opleve at din karriere og salg når nye højder.


Gælder kun i resten af denne måned:

Til dig, der gerne vil studere selv. I eget tempo og som ikke har behov for sparring, coaching eller live-træning. Own The Stage online kurset giver dig adgang til +180 siders kompendium og 25 timers videotræning. 

Alt sammen struktureret i 11 moduler, der dækker alle de væsentlige discipliner indenfor formidling fra scenen.

Own The Stage Online Kursus


tilmelding før 30/5-2021:

2747 kr. +moms

(normalt: 4995 kr.)

Mød din underviser

Thomas Rex Frederiksen er formentlig blandt de mennesker i Danmark, der har hørt, analyseret og givet feedback på flest foredrag. Igennem 10 år arrangerede Thomas læringsevents: Foredrag, seminarer og workshops rundt om i Skandinavien igennem Speakers Club og Elevate, hvor han over årene delte scenen med mere end 400 af verdens dygtigste foredragsholdere, eksperter og motivational speakers.

Alle de teknikker, metoder og strategier giver Thomas via Academy For Public Speaking videre til danske ledere, iværksættere, eksperter, konsulenter, foredragsholdere og andre som ønsker at få mere autenticitet, power og humor i deres formidling og som ønsker at kunne involvere sit publikum, engagere dem og overbevise dem til at tage handling.

Alle de teknikker, metoder og strategier giver Thomas via Academy For Public Speaking videre til danske ledere, iværksættere, eksperter, konsulenter, foredragsholdere og andre som ønsker at få mere autenticitet, power og humor i deres formidling og som ønsker at kunne involvere sit publikum, engagere dem og overbevise dem til at tage handling.

Hvorfor skal du vælge et kursus i public speaking?

Stærke kommunikative færdigheder er blandt de mest efterspurgte, når fremtidens recruitters ansætter ledere.

Synligt lederskab er efterspurgt som aldrig før. Det at kunne bygge og levere en stærk præsentation omfatter alle de vigtigste kommunikative færdigheder – skriftlig kommunikation, verbal kommunikation, evnen til at lytte og involvere og præsentationsteknik.

Mange ledere lavere præsentationer med venstre hånd og uden hjerte. Uden passion. Og der taber derfor publikum, og chancen for at deres budskab tabes og ikke omsættes til handling er stor.

Via. Thomas’ “Own The Stage” koncept giver han dig LIVE strategier, metoder, tips og tricks, der kan give dig fornyet energi og lyst til at arbejde fokuseret og seriøst med dit synlige lederskab. Du lærer færdigheder, der vil løfte dit lederskab til nye højder.

"Ledelse bliver ikke mere synligt, end fra scenen."

Synligt lederskab og stærke kommunikative evner er blandt de mest efterspurgte ledelsesfærdigheder, når der ansættes eller forfremmes. Men mange ledere savner redskaber til, hvordan de bygger den stærke og autentiske præsentation og hvordan de leverer den med slagkraft, så deres målgruppe både forstår, husker og, vigtigst af alt, handler på din CTA. 

På dette eksklusive kursus, vil du blive undervist i nøje udvalgte teknikker og strategier fra den enorme værktøjskasse Thomas har skabt igennem 10 år i spidsen for Nordens største foredragsklub. Gå derfra høj på energi og handlekraft og med nye værktøjer, som du kan implementere med det samme.

Online kursus + 1-dags kursus i Vedbæk

Online kursus + 1 dags kursus i Vedbæk

På dette populære 1-dags kursus lærer Thomas dig  de vigtigste strategier og metoder til at eje scenen, øge din gennemslagskraft og styrke dit lederskab. Uanset om scenen er fysisk eller online. Uanset om du er foredragsholder, leder, sælger eller ekspert.

Udover alt det du får i online kurset, får du 6,5 intensive timer hos mig i Vedbæk, med højst 9 andre ligesom dig, som godt vil højne deres niveau og øge deres salg.

 Det er down to earth, spækket med de bedste råd og erfaringer jeg har gjort mig gennem de sidste 14 år. Vi tager naturligvis hensyn til de nuværende COVID-19 restriktioner og følger alle gældende retningslinjer.   

Own The Stage Online Kursus + 1 dags kursus i vedbæk.

tilmelding før 30/5-2021:

5217 kr.
+moms

(normalt: 8.290 kr.)
(normalt: 8.290 kr.)

Own The Stage Online Kursus


tilmelding før 30/5-2021:

2747 kr.
+moms

(normalt: 4995 kr.)

Own The Stage Online Kursus
+ 1 dags kursus i Vedbæk

tilmelding før 30/5-2021:

5217 kr.
+moms

(normalt: 8.290 kr.)

Own The Stage Online Kursus+ 1 dags kursus i Vedbæk (inkl. 2 timers coaching med Thomas)

tilmelding før 30/5-2021:

7500 kr. +moms

(Normalt: 13.290 kr.)

Testimonials

Thomas Rex Frederiksen er fast sparringspartner for ejerledere, ledere, foredragsholdere, eksperter, undervisere, politikere og kommunikationsbureauer, der skal kunne bruge scenen til at levere stærke præsentationer og manifestere sit lederskab. Herunder et udpluk af de ord, han har fået med på vejen:

Kære Thomas. Tak for en eminent workshop. Du formåede med enestående energi at formidle og inspirere teknikker til styring af scenen – og på en måde således det med det samme kan implementeres i ens hverdag. Stor tak

Henriette Berg-Deleuran
Økonomichef Newsec Datea A/S

Før jeg startede hos Thomas var tanken om at stå på en scene ret fjern. Men efter at have fået en masse nyttige metoder til at udforme og fremføre oplæg, har det givet en hel anden ro i maven. ‘Own the stage’ har været meget motiverende og lærerigt – og en kæmpe øjenåbner i forhold til de muligheder og fordele, der er forbundet med at stå på scenen.

Malene Lyngbæk Olsen
Operate, Art Director & Rådgiver

Thomas er en af Danmarks mest vidende og netværkede mennesker, når det kommer til personligt lederskab og den danske foredragsscene. Han er ekspert i at hjælpe mennesker med at udfordre deres begrænsende overbevisninger og han leverer sit budskab med stor humor og et stærkt engagement.

Torben Weise
CEO Habit Manager

Own The Stage Practitioner forløbet hos Thomas Rex har mærkbart styrket mine evner som formidler, så når jeg i dag tager scenen for at hold et oplæg eller give en præsentation, leverer jeg mine budskaber med en selvtillid og en gennemslagskraft på et helt nyt niveau. Thomas er en fantastisk coach, en omfattende viden og erfaring kombineret med evnen til møde alle på deres niveau, gør at han naturligt brænder igennem, får leveret sine budskaber og får alle med. Uanset din funktion og anciennitet – skal du indimellem ”på scenen” og præsentere eller levere budskaber, kan et forløb hos Thomas varmt anbefales.

Peter Bach Christensen
Sales Manager, Markem-Imaje A/S

Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas, som coacher mig løbende –professionelt, men også personligt. Han er en fantastisk mentor, der er støttende, nærværende og udfordrende. Thomas hjælper mig med at udvikle min ledelsesstil, identificere mine styrker og stiller simple spørgsmål, der sikrer retning, så jeg forsætter min udvikling og dygtiggørelse – både fagligt og personligt.

Britt Ploug
Afdelingsleder Chr. Hansen

Jeg har arbejdet med Thomas Rex og sparret om både public speaking og ledelse, personligt lederskab, forretningsudvikling, mm. Thomas er meget kompetent og inspirerende. Samtidig har han stor viden og erfaring og kan dermed lynhurtigt give god feedback og brugbar sparring. Kurset her gav præcise og direkte brugbare værktøjer til public speaking og kan helt klart anbefales.

Carl Johan Paulsen
Managing Director | Meyers Køkken & Venues

Jeg har benyttet Thomas og hans Own The Stage koncept i forbindelse med børs-noteringen af vores virksomhed. Thomas har hjulpet med at bygge et virkelig godt narrativ og med at skrive manuskriptet.

Allan Sønderskov Darré
CEO, Freetrailer Group A/S

Jeg deltog den 19. august 2020 på Thomas’ OWN THE STAGE WORKSHOP hvor vi havde en intensiv 6,5-timers session med fundamentals inden for public speaking. Jeg fik langt meget mere med hjem end jeg havde håbet på – tilgangen til læring/formidling til os kursister var professionelt, koncentreret og særdeles udbyttesrigt. Konkret har jeg fået bedre indsigt i mig selv som foredragsholder og flere konkrete rammer, værktøjer og tricks jeg kan anvende på min vej til at blive en bedre foredragsholder. Tak for en inspirerende dag, Thomas!

Kristian Sørensen
CEO & Sr. Principal, IT ADVISORY

Great day at Thomas’s cosy residence with a packed programme of tangible, useful and easy to implement tools and processes to nail the stage – also online. Look forward to taking the stage again and experimenting with some of the key takeaways.

Marc Levin
CEO CFH Group A/S

Tak til dig Thomas, for en dag i dit selskab fyldt med din smittende energi, dit empatiske væsen, og ikke mindst den store viden og værktøjskasse du besidder og rundhåndet deler ud af. Du får mine varmeste anbefalinger.

Pernille Struer
Kunstner og foredragsholder

MÅLGRUPPE

Kurserne er målrettet dig, der ønsker at sætte fart på karrieren. Som ønsker at blive mere synlig i dit lederskab. Som ønsker større personlig vækst. Som ønsker stærkere relationer, flere kunder, mere loyale medarbejdere og større jobtilfredshed. Kurset er relevant for dig der ønsker at blive mere relevant og stærkere socialt. Uanset om du er leder, foredragsholder, konsulent, ekspert eller sælger.

Undervisningen baserer sig på, at du efterfølgende arbejder seriøst med de værktøjer og strategier, som du lærer på kurset.

BEMÆRK: CORONAGARANTI
(på fysiske kurser)

Maksimum antal deltagere er 12.
Maksimum 9 + underviser, hvis der på afholdelsestidspunktet er regler om dette.

Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

CVR 40239952

info@academyforpublicspeaking.dk

Tlf: 22103370