In-house foredrag

Foredrag #3

Det Personlige Lederskab – Nøglen til varig succes

En stærkt motiverende PEP-TALK, der også skaber resultater på den lange bane!

Uanset om du skal lede et team, om du skal arbejde med strategisk ledelse om du skal lede din familie og dit privatliv eller du skal ledes af andre eller kunne indgå i teams – så skal du starte med at kunne lede dig selv.

Millioner af kroner går hvert år til spilde. Fordi danske virksomheder investerer i faglig udvikling – men glemmer det personlige lederskab. Det svarer til at have et søm, men ingen hammer.

Undersøgelser viser nemlig, at op mod 80% af vores resultater afhænger af ikke-faglige kompetencer – af vores personlige lederskab. Det er vores personlige lederskab, der sætter vores faglighed i spil.

Vi bliver muligvis ansat på baggrund af vores faglige uddannelser – men vi bliver med sikkerhed fyret pga. vores personlighed – eller manglende personlige lederskab.

Efter 6 mnds. asættelse kan ingen huske om du er uddannet på CBS, KU eller Gartnerihøjskolen – men de kan huske om du er disciplineret og overholder dine aftaler, om du kan skabe den gode stemning, om du kan motivere folk omkring dig, om du forstår at håndtere konflikter og om kan sætte dig mål og vedholdende arbejde mod at opnå dem.

Alt det handler om personligt lederskab – det har intet med faglighed at gøre.

Så personligt lederskab handler ikke om hvad der står på visitkortet. Det er et mindset.

Du kan sagtens leve livet igennem uden noget særligt personligt lederskab – men så bliver det bare på andre folks præmisser.

Personligt lederskab handler om at kende sig selv helt ind i kernen og tage ansvar. Det handler om at kende sine sine værdier, sine overbevisninger og sine vaner og forstå, hvordan man kan justere disse.

Personligt lederskab handler også om at være proaktiv i stedet for reaktiv, om at være forandringsskabende i stedet for forandringsparat – det handler om at tage ansvar og side ved rattet i stedet for på bagsædet.

Det handler om at prioritere selvindsigt, som er en forudsætning for selvforståelse som er en forudsætning for al udvikling og ultimativt for succes.

På dette hæsblæsende foredrag vil I bl.a. blive introduceret til nogle af de vigtigste strategier til personligt lederskab og succes – ”De 7 S’er” og ”The Compound Effect”

Jeg glæder mig til at komme ud til jeres virksomhed og levere en både sjov og motiverende pep-talk, der med garanti vil skabe både refleksion og ny handling.

Personligt lederskab er en forudsætning for den adfærd, der skaber gode vaner og ultimativt resultater – uanset om det handler om større effektivitet, mere arbejdsglæde, mindre stress, større commitment, bedre salg eller hurtigere forandringer i en stadigt mere omskiftelig verden.

Med udgangspunkt i jeres situation sætter vi fokus på:

 • Hvad er personligt lederskab i jeres organisation
 • Hvilke udfordringer kan/bør I arbejde med i det daglige
 • Hvordan de små ting, kan skabe enorme resultater
 • Hvorfor er det vigtigt at arbejde med det personlige lederskab
 • Hvordan kan I arbejde fremadrettet med at udvikle det personlige lederskab i organisationen
 • Hvordan I skaber både bedre arbejdsmiljø og større engagement
 • Hvordan I kan nå større og flere mål?
 • De vigtigste successtrategier, der kan rykke dig og dit team kvantespring fremad i performance
 • Hvordan man holder spejlet op og anerkender, hvor skoen trykker
 • Hvad er værdier og hvad er overbevisninger? At skabe markant større effektivitet
 • De 7 S’er
 • The Compound effect

Målgrupper

 • Ledergrupper
 • Funktionsledere og deres teams
 • Salgsorganisationer
 • Projektgrupper
 • Netværk
 • Alle som har behov for løbende motivation og større personligt lederskab i teamet og virksomheden

Thomas har 30 års erfaring som iværksætter og leder (heraf 25 år fra kursusbranchen). I 10 år stod han i spidsen for Danmarks største foredragsklub og delte i den forbindelse scene med mere end 350 af Danmarks og verdens dygtigste foredragsholdere, eksperter og ledere. Alt hvad han lærte, har han samlet i konceptet Owning The Stage, som Thomas bruger til at hjælpe ledere, sælgere, iværksættere og eksperter med at tage scenen og sætte penge på kontoen, når de står der.

Lær bl.a. om:

 • De tre trin til at vinde publikum over – hver gang du tager scenen
 • Hvorfor du altid skal starte med why
 • Hvorfor autenticitet er så vigtigt og hvordan du finder din autentiske stil
 • Hvorfor folk glemmer 75% af dit indlæg og hvad du kan gøre ved det
 • Hvordan du involverer publikum og hvorfor du skal gøre det

Thomas stod i 10 år i spidsen for Danmarks største foredragsklub og delte i den forbindelse scene med mere end 350 af Danmarks og verdens dygtigste foredragsholdere, eksperter og ledere. Alt hvad han lærte, har han samlet i konceptet Owning The Stage, som Thomas bruger til at hjælpe ledere, sælgere, iværksættere og eksperter med at tage scenen og sætte penge på kontoen, når de står der.

Foredraget kan også afholdes på engelsk.

Customer reviews

Thomas Rex har netop holdt et både medrivende, involverende og motiverende oplæg for vores ledergruppe omkring ”Det personlige lederskab”. Thomas udførte undervisningen på engelsk med en spot-on jargon for målgruppen.

Thomas har en energisk og passioneret udstråling, som hurtigt fanger publikum. Han er god til at forankre budskaber i konkrete humoristiske eksempler som alle kan relatere til, og undgår at kommunikationen bliver fluffy ledelsesteorier eller af stand-up karakter. Stor tak for hans performance og tak for det aftryk og refleksion han uden tvivl har sat i den enkelte medarbejder i større eller mindre grad.
Lone Toft
Nordic HR Manager, CCC Nordic
Tak for et meget inspirerende og levende foredrag om lederskab. Trods at folk var en anelse trætte, synes jeg det lykkedes dig rigtig godt at trænge igennem med dine budskaber og jeg har en opfattelse af at folk gik hjem med stof til eftertanke.
Anna Schønning
HR-Chef, Huscompagniet
På en temadag om Personlig Ledelse på Aarhus Maskinmesterskole fik Maskinmestrenes Forenings Ledelses netværk – glæden af et top-tunet indlæg fra business coach, Thomas Rex, som gav vore 32 maskinmestre i ledende stillinger en hæsblæsende indsigt i værdien af disciplineret selvledelse, som en forudsætning for øvrige ledelses discipliner.
Peter Blach
Projektchef, Maskinmestrenes Forening
Thomas Rex Frederiksen

Tilmeld dig i dag!​

Ring også gerne direkte på +45 22 103 370 eller skriv på info@afps.dk og få svar med det samme.
FORESPØRG PÅ FOREDRAG TIL DIN VIRKSOMHED​​

Forespørg på dato​​

Udfyld denne formular, hvis du kunne tænke dig at få Thomas ud i din virksomhed.