Er du en Bush, en Clinton, en Obama eller måske en Trump?

På dette webinar vil businessmentor og performancecoach Thomas Rex tale om synligt og autentisk lederskab som en vigtig strategi til større resultater. Et webinar omkring Public Speaking og præsentationsteknik.

Mange oplever, at de har udfordringer med at vinde publikums gunst nå de leverer et indlæg eller en præsentation. At få publikum til at slappe af, nyde talen og grine. Dette skyldes bl.a. at man ikke kender sin Naturlige Speaker Personlighed og derfor risikerer at miste forbindelsen til publikum. Mister man først forbindelsen, så får ens budskab ikke gennemslagskraft og der handles ikke på det.

Men sådan behøver det ikke være. Der findes faktisk en 3-trins model der kan sikre, at du som taler kan vinde publikum over – hver gang du går på scenen eller leverer en præsentation i mødelokalet.

LÆR BL.A.

LIDT OM THOMAS REX

Thomas stod i 10 år i spidsen for Nordens største foredragsklub (Speakers Club & Elevate) og delte i den forbindelse scene med mere end 400 af Danmarks og verdens dygtigste foredragsholdere, eksperter og ledere. Alt hvad han lærte, har han samlet i konceptet Own The Stage, som Thomas bruger til at hjælpe ledere, sælgere, iværksættere og eksperter med at tage scenen og skabe værdi, mens de står der.

Thomas foredrag og peptalks er en kombination af fakta og viden, underholdning og masser af deltager involvering. Thomas er ekspert i læringsstile og påvirker sit publikum på mange forskellige måder med det formål at budskabet forstås, huskes og benyttes.

Sign up for Gratis Webinar

27. April 16:00 – 17:30