Hvem er Public Speaking relevant for?

Topleder

Som topleder skal du kunne gå forrest og vise vejen, som den gode rollemodel.
Dine visioner, værdier og strategier lyder bare bedre, når du leverer dem foran en større forsamling – end når de står på et whiteboard. Bestyrelsesformænd og headhuntere efterspørger i stigende grad synlig ledelse: Ledere der tør og kan tage scenen – af samme grund betegnes public speaking som en af fremtidens vigtigste ledelsesdiscipliner.

Funktionsledere, afdelingsleder, teamansvarlig

Du skal forvandle strategier til handling og motivere dit team. Derfor er din evne til at levere budskaber med gennemslagskraft, bid og humor afgørende. Det skaber respekt for dig hos teamet, når du er synlig som leder – når du viser vejen og leverer en peptalk eller præsenterer mål og handlingsplaner på en spændende måde. Desuden er du ofte repræsentant for virksomheden på netværksmøder, messer, konferencer og lignende, hvor en god performance fra dig kan tiltrække nye medarbejdere og nye kunder, samtidig med at du styrker selskabets image over for investorer og presse.

Salgsleder

Du bliver målt på toplinjen – på tilgang og fastholdelse af kunder og din evne til at tiltrække og motivere de dygtigste sælgere. Salgsmøder og netværksmøder er en del af dit arbejde og den perfekte pitch – gerne leveret med selvsikkerhed og gennemslagskraft kan gøre underværker. Særligt hvis den leveres foran mange potentielle eller eksisterende kunder på én gang. Din respekt hos dit team øges endvidere betragteligt når du viser vejen og modet og tager scenen. En time på en scene foran 100 potentielle kunder kan erstatte mange møder, telefonsamtaler og kilometer i firmabilen.

HR-ansvarlig

Medarbejdere tiltrækkes i stigende grad af andet og mere end lønpakken. Værdifællesskab, purpose og kultur betyder stadigt mere – særligt for millenials. Som HR-ansvarlig kan du med en god performance på HR-messer, fagmesser og uddannelsesmesser øge interessen hos de dygtigste medarbejdere, dem som vi så gerne vil tiltrække til vores arbejdsplads.

PR & Kommunikationsrådgiver

Som kommunikationsrådgiver skal du kunne rådgive dine kunder i alle facetter – og formidling fra scenen er en ofte overset disciplin i mange virksomheders kommunikations-strategi. Men virksomhedens brand og story-line kommer for alvor til live, når den leveres fra scenen vha fængslende historier, fascinerende empiri, humor og slagkraft. Fra scenen er du kun et klik væk fra at blive delt på de sociale medier og mangedoble din synlighed, og som public speaker vil medierne opfatte dig som ekspert og kontakte dig.

Iværksættere & Ejerledere

Er du iværksætter, ejerleder eller partner i en partnerdrevet virksomhed er der ingen vej uden om public speaking. Du skal både kunne tiltrække investorer, medarbejdere, kunder, pressen og andre vigtige stakeholders. Og få, hvis nogle redskaber er så effektive
som det at kunne rejse sig foran en større forsamling af stakeholders og levere sin vision eller sit budskab.

Inspirationsmail

Tilmeld dig inspirationsmailen og få løbende værktøjer, tips og strategier til, hvordan du kan formidle dit lederskab og dine budskaber fra scenen – mere effektivt og med større gennemslagskraft.
Inspirationsmailen udkommer 1-2 gange om måneden.

Kontakt

ACADEMY
FOR PUBLIC SPEAKING

Rungsted Strandvej 7
2950 Vedbæk

CVR 40239952