Hvorfor dygtige ledere formår at skabe tryghed

Home/Ledelse/Hvorfor dygtige ledere formår at skabe tryghed

Hvorfor dygtige ledere formår at skabe tryghed

[vc_row][vc_column][dfd_single_image image_alignment=”image-left” image=”1188″][dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”30″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″][vc_column_text]Hvis du gerne vil være den bedste leder, du kan være, så brug et minut og læs vores studie om “pausens magi”.[/vc_column_text][dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”30″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″][vc_column_text]Jeg har set mange TED talks – rigtig mange, og benytter dem ofte i min undervisning i både lederskab og Owning The Stage. En af de bedste talks om lederskab er “Why good leaders make you feel safe” med Simon Sinek – manden der om nogen har drevet hele “why-bevægelsen” eller “purpose-driven leadership”.

Ofte når vi diskutere ledelse – så falder vi fælden og ender med at tale management, tal, KPI’ere og strategi – det er sjældent at vi for alvor taler om værdier, om visioner, om holdninger om følelser. Prøv at se Simons talk herunder og få en fornemmelse af hvad ægte lederskab handler om.[/vc_column_text][dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”30″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″][dfd_videoplayer video_link=”https://youtu.be/lmyZMtPVodo” main_style=”style-1″][dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”30″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″][vc_column_text]Nå, hvad synes du?

Hvis du har det ligesom mig, så blev du stærkt inspireret af denne video – og fik lyst til at blive den bedste leder, du kan være. Desværre er vi ikke alle de fødte ledere og nogle af os må arbejde hårdt for at blive det. Den gode nyhed er at lederskab kan læres og så længe du er villig til at lægge dit hjerte i det, så kan jeg hjælpe dig.

Når du som leder tager scenen – hvadenten på konferencen, i mødelokalet eller bare fra en ølkasse i kantinen, så er det en unik mulighed for at manifestere dit lederskab. Men hvad er dit lederskab? Hvad er dine værdier? Hvor vil du egentlig hen og hvad er din vision? Hvordan vil du lede dit team og dig selv?

Det er noget af det jeg arbejder med i mit 8 ugers blended learning program. Der er også en masse andet værdifuld læring i programmet – bl.a. hvordan du leverer dit budskab fra scenen og her vil jeg godt give dig en lille gratis smagsprøve. Benyt linket og læs om Pausens magi i et studie jeg har lavet for nyligt. [/vc_column_text][dfd_single_image link_object=”link” image=”2000″ enable_link=”yes” image_ext_link_url=”https://fl.owningthestage.dk/pausens-magi/”][/vc_column][/vc_row]

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Thomas Rex

Thomas Rex

Thomas er blandt de mennesker i Danmark, der har hørt, analyseret og givet feedback på flest foredrag. Dertil har han selv holdt leveret godt 200 foredrag og workshops indenfor Personligt Lederskab, Goal setting, Networking og selvudvikling

Skriv et svar

Leave A Comment

Tilmeld dig nyhedsbrevet