Own The Stage Masterclass™

12 ugers kursusforløb

Med OWNING THE STAGE MASTERCLASS™ – udviklet og leveret af Thomas Rex Frederiksen får du markedets mest komplette uddannelse i Public Speaking.

Et højintenst 12 ugers modulopbygget forløb med solide og gennemtestede værktøjer, successtrategier, modeller, øvelser og inspiration til at styrke dit lederskab og din formidling fra scenen. Uddannelsen er til dig, der ikke bare vil blive bedre til at stå på scenen, men som ønsker den komplette værktøjskasse lære både teorien bag god public speaking, men også mestre leveringen fra scenen.

Der arbejdes gennemgående med en stærkt motivationsskabende agenda. Formålet med dette kursus er ikke kun at klæde deltagerne på. Det er at give dem en brændende lyst til at tage scenen i et meget større omfang og sætte penge på kontoen, hver gang de står deroppe.

UDDANNELSEN

Uddannelsen er en modulopbygget med workshops hver anden uge og selvstudie og hjemmearbejde imellem modulerne understøttet af en række værktøjer, såsom buddy-ordning, digitalt medlemsfora og ugentlige websessions med Q&A.

Uddannelsen afvikles over 12 uger og 6 workshops af 6 timer. Der vil være relevante og højt kompetente gæsteundervisere med og kurset afvikles i smagfulde rammer I Nordsjælland.

Uddannelsen består af:

KVALIFICERING

Kurset er krævende og kræver commitment. Det er ikke for alle og det er en forudsætning, at du har et vist niveau af erfaring med formidling og fra scenen, for at deltage på kurset – dels for at skabe et harmonisk hold og dels for at sikre det størst mulige udbytte for alle. Derfor testes alle deltagere på forhånd – dels med en paratviden test og dels via en personlig samtale.

MÅLGRUPPEN

Primært ledere på C-level eller VP-level, iværksættere og ejerledere der ønsker at benytte scenen metodisk og professionelt i deres virke. Til at skabe værdi for deres virksomhed og øge deres egen brand-value.

FORM

Der undervises i en vekselvirkning mellem instruktion, cases, enkeltmandsøvelser og gruppeøvelser. Deltagerne vil på alle workshops levere på den ”lille scene” flere gange og afslutningsvis vil kursisterne skulle fremføre en tale foran et live publikum, et dommerpanel og vores filmcrew, der eviggør denne begivenhed og redigerer den til evigt eje.

GÆSTEUNDERVISERE

Der vil til flere moduler være besøg af gæsteundervisere. Folk, som alle er blandt de bedste på netop deres felt. P.t. er Retoriker Jesper Troels Jensen, Journalisten Thomas Uhrskov og mentaltrænere Rasmus Bagger tilknyttet uddannelsen.

PROCESSEN

Vi starter med at definere dit ”why” og ”what” for at få fundamentet på plads inden vi går i gang med alle ”how to” værktøjerne. Vi skal have defineret dit personlige lederskab, dine værdier, din vision og formålet med dit budskab. How uden why svarer til at have en bue uden en pil.

De næste 4 moduler tager alle afsæt i vigtige nøgleområder indenfor Public Speaking og det sidste modul afvikles som en ren ”on-stage-day” hvor vi træner din levering på scenen den ene halve dag og derefter skal alle kursisterne fremføre foran et live publikum, dommere og kamerahold.

Mit navn er
Thomas Rex

Jeg har delt scene med mere end 350 forskellige danske og udenlandske foredragsholdere, eksperter og motivationsspeakers. Dertil har har jeg lyttet til et hav af andre potentielle foredragsholdere fra hele verden i min screening efter de bedste til workshops, konferencer og seminarer rundt om i Skandinavien.

Alle de teknikker, metoder og erfaringer giver jeg nu videre til danske ledere, ejerledere, eksperter, foredragsholdere og andre som ønsker at få mere pondus, power og humor i deres formidling og som ønsker at kunne involvere sit publikum, engagere dem og overbevise dem om at tage handling.

Alt dette får du på kurset

Modul 1

Setting the stage​

5,5 timer
08.30 – 14.00

– Manifester dit lederskab og din power
– Det uforløste potentiale
– Den gennemgående opgave – din tale
– Identificering af publikum, deres behov og udfordringer
– Formålet med din tale
– Budskab / narrativ  

Modul 2

Sådan vinder du publikum - uanset hvem du er

5,5 timer
08.30 – 14.00

– De tre trin til at vinde publikum
– De fire arketyper – din naturlige speaker personlighed
– Humor på din præmis

Modul 3

Sådan bygger du din tale

5,5 timer
08.30 – 14.00

– Varighed
– De basale behov
– Værktøjskassen
– 1-3-1 Strukturen
– Kroppen
– 4-trins start-fasen
– Den effektive afslutning
– Sådan bygger du et sæt
– Death by powerpoint
– Brugen af billeder, musik og lyd

Modul 4

Storytelling

5,5 timer
08.30 – 14.00

– Hvorfor storytelling?
– Typer af historer
– Hvordan bygger du en historie
– Brugen af stemmen, tonation, volumen, tempo, leje og artikulation
– Forbudte ord
– Retoriske hemmeligheder

Modul 5

Leveringen

5,5 timer
08.30 – 14.00

– De fysiske rammer
– Kropssprog, gestik, mimik og fysisk fremtoning
– Øvelser og involvering af publikum
– Sådan læser du publikum
– Din backup plan
– Q&A strategier
– Den vigtige forberedelse
– Lampefeber – Sådan håndterer du den

Modul 6

On stage day

5,5 timer
08.30 – 14.00

– 5 timers træning i scene teknikker
– Afprøvning af teorien i praksis
– Fremføring af sin tale foran live publikum

icon

Om Masterclass kurset

Det siger kursisterne

Formålet med hele kurset er at gøre dig klar til at komme op på den store scene. Derfor er det kun naturligt, at du som del af kurset, kommer op på EN RIGTIG SCENE, hvor du kan prøve dine nye evner af.

Din præsentation vil blive video optaget og redigeret professionelt, som du vil modtage på et medie til brug i din markedsføring og branding eller blot til videre træning

icon

Certificering

The OTS Masterclass Certification

Når du har gennemført din Master of Own The Stage™ har du bevist, at du er en af de få certificerede eksperter i Public Speaking, der både mestrer alle de vigtige teorier men som samtidig mestrer levering fra scenen.

Tilmeld dig i dag!

Pris for Masterclass

kr 25.500 ex. moms
  • 38 timers klassebaseret træning
  • 25 timers videotræning
  • +160 siders kompendium til supplerende selvstudie
  • 6 timers online webinars/Q&A sessions
  • Øvehæfte
  • Buddy-ordning

Er du stadig i tvivl om dette er noget for dig, så book en Q&A telefonsamtale med Thomas, som vil svare på spørgsmål og andet ifm. Own the Stage kurset. Klik her og book samtalen.

  •  

Inspirationsmail

Tilmeld dig inspirationsmailen og få løbende værktøjer, tips og strategier til, hvordan du kan formidle dit lederskab og dine budskaber fra scenen – mere effektivt og med større gennemslagskraft.
Inspirationsmailen udkommer 1-2 gange om måneden.

Kontakt

ACADEMY
FOR PUBLIC SPEAKING

Rungsted Strandvej 7
2950 Vedbæk

CVR 40239952