Own The Stage Masterclass™

6 måneders lederforløb

Med OWNING THE STAGE MASTERCLASS™ – udviklet og leveret af Thomas Rex Frederiksen får du markedets mest komplette uddannelse i synlig ledelse & Public Speaking.

Et højintenst 26 ugers modulopbygget forløb med solide og gennemtestede værktøjer, successtrategier, modeller, øvelser og inspiration til at styrke dit lederskab og din formidling fra scenen. Uddannelsen er til dig, der ikke bare vil blive bedre til at stå på scenen, men som ønsker den komplette værktøjskasse. Som både vil lære teorien bag god public speaking, men også mestre leveringen fra scenen.

Der arbejdes gennemgående med en stærkt motivationsskabende agenda. Formålet med denne uddannelse er ikke kun at klæde deltagerne på. Det er også at give dem en brændende lyst til at tage scenen i et meget større omfang og skabe værdi, hver gang de står deroppe.

Uddannelsen

Uddannelsen er en modulopbygget med kursusdage hver måned og selvstudie og hjemmearbejde imellem kursusdagene understøttet af en række værktøjer, såsom buddy-ordning, digitalt medlemsfora og onlinetræning med Q&A.

Uddannelsen afvikles over 26 uger – 6 kursusdage af 5,5 timer. Der vil være deltagelse af relevante og højt kompetente gæsteundervisere og kurset afvikles i smagfulde rammer i København.

Uddannelsen består af:​

Hvorfor Public Speaking?

Mit navn er Thomas Rex Frederiksen

Jeg stod i 10 år i spidsen for Nordens største foredragsklub (Speakers Club i DK & Elevate i SE/NO) for ledere og iværksættere og har delt scene med mere end 400 af Danmarks og verdens dygtige foredragsholdere, ledere, eksperter og motivationsspeakers. Dertil har jeg siden 2017 uddannet mere end tusind ledere, foredragsholdere og eksperter i Public Speaking og synlig ledelse. Alle de teknikker, metoder og erfaringer giver jeg nu videre til danske ledere som ønsker at få mere pondus, power og humor i deres formidling og som ønsker at kunne involvere sit publikum, engagere dem og overbevise dem om at tage handling på deres budskaber.

Kvalificering

Kurset er krævende og kræver commitment. Det er ikke for alle og det er en forudsætning, at du har et vist niveau af erfaring med formidling og fra scenen, for at deltage på kurset – dels for at skabe et harmonisk hold og dels for at sikre det størst mulige udbytte for alle. Derfor testes alle deltagere på forhånd – dels med en paratviden test og dels via en personlig samtale.

Målgruppen

Primært ledere på C-level eller VP-level, iværksættere og ejerledere der ønsker at benytte scenen metodisk og professionelt i deres virke. Til at skabe værdi for deres virksomhed og øge deres egen brand-value.

Form

Der undervises i en vekselvirkning mellem instruktion, cases, enkeltmandsøvelser og gruppeøvelser. Deltagerne vil på alle kursusdage levere på den ”lille scene” flere gange og afslutningsvis vil kursisterne skulle fremføre en tale eller præsentation foran et live publikum, et dommerpanel og vores filmcrew, der eviggør denne begivenhed og redigerer den til evigt eje.

Opstart

Masterclass uddannelsen starter op 3 gange årligt - typisk i juni, oktober og februar. Skriv til info@afps.dk for detaljer om datoer.

Gæsteundervisere

Gæste
undervisere

Der vil på flere moduler også være besøg af gæsteundervisere. Folk, som er blandt de bedste på netop deres felt. P.t. er retoriker Jesper Troels Jensen, journalisten Thomas Uhrskov og mentaltræner Rasmus Bagger tilknyttet uddannelsen.

Jesper Troels Jensen

Måske Danmarks førende ekspert indenfor retorik. Som medejer af virksomheden Rhetor træner og rådgiver Jesper i dag topchefer og direktører i nogle af landets største virksomheder. Forfatter til bogen Talerteknik og hyppig gæst på TV, hvor han kommenterer på politikeres og erhvervsfolks retoriske formåen (eller mangel på samme!). Jesper Troels Jensen er også formand i foreningen Danske Taler på www.DanskeTaler.dk.

Jesper Troels Jensen

Thomas Urhskov

Efter 15 år som journalist på Berlingske og TV2 Nyhederne, er Thomas lige så vild med god kommunikation som han er for at løbe på ski. Thomas er medunderviser på ”Storytelling” og censor på forløbet.

Rasmus Bagger

Rasmus er en af Danmarks dygtige mental-trænere og ophavsmand til mentaltræner-uddannelsen. Mental power er afgørende i forbindelse med udvikling og adfærdsændring og Rasmus vil på Master-class forløbet bidrage med en række successtrategier og redskaber der kan hjælpe kursisterne til større grad af succes med deres nye viden og færdigheder.

Processen

Vi starter med at definere dit ”why” og ”what” for at få fundamentet på plads inden vi går i gang med alle ”how to” værktøjerne. Vi skal have defineret dit personlige lederskab, dine værdier, din vision og formålet med dit budskab. How uden why svarer til at have en bue uden en pil.
De næste 4 moduler tager alle afsæt i vigtige nøgleområder indenfor Public Speaking og det sidste modul afvikles som en ren ”on-stage-day” hvor vi træner din levering på scenen den ene halve dag og derefter skal alle kursisterne fremføre foran et live publikum, dommere og kamerahold.

Alt dette får du på kurset

Modul 1​

Setting the stage​​

5,5 timer 08.30 – 14.00​
 • Manifester dit lederskab og din power
 • Det uforløste potentiale
 • Den gennemgående opgave – din tale
 • Identificering af publikum, deres behov og udfordringer
 • Formålet med din tale
 • Budskab / narrativ
Modul 2

Sådan vinder du publikum - uanset hvem du er​

5,5 timer 08.30 – 14.00​
 • De tre trin til at vinde publikum
 • De fire arketyper – din naturlige speaker personlighed
 • Humor på din præmis
Modul 3

Sådan bygger du din tale​

5,5 timer 08.30 – 14.00​
 • Varighed
 • De basale behov
 • Værktøjskassen
 • 1-3-1 Strukturen
 • Kroppen
 • 4-trins start-fasen
 • Den effektive afslutning
 • Sådan bygger du et sæt
 • Death by powerpoint
 • Brugen af billeder, musik og lyd
Modul 4

Storytelling

5,5 timer 08.30 – 14.00​
 • Hvorfor storytelling?
 • Typer af historer
 • Hvordan bygger du en historie
 • Brugen af stemmen, tonation, volumen, tempo, leje og artikulation
 • Forbudte ord
 • Retoriske hemmeligheder
Modul 5

Leveringen

5,5 timer 08.30 – 14.00​
 • De fysiske rammer
 • Kropssprog, gestik, mimik og fysisk fremtoning
 • Øvelser og involvering af publikum
 • Sådan læser du publikum
 • Din backup plan
 • Q&A strategier
 • Den vigtige forberedelse
 • Lampefeber – Sådan håndterer du den
Modul 6

On stage day

5,5 timer 08.30 – 14.00​
 • 5 timers træning i scene teknikker
 • Afprøvning af teorien i praksis
 • Fremføring af sin tale foran live publikum

Grafisk oversigt over forløbet

Buddy-ordning + Online Community + Backstage
Om Masterclass kurset​

Det siger kursisterne​

Formålet med hele kurset er at gøre dig klar til at komme op på den store scene. Derfor er det kun naturligt, at du som del af kurset, kommer op på EN RIGTIG SCENE, hvor du kan prøve dine nye evner af.

Din præsentation vil blive video optaget og redigeret professionelt, og du vil modtage den på et medie til brug i din markedsføring og branding eller blot til videre træning.

Certificering​

The OTS Masterclass Certification​

Når du har gennemført din Master of Own The Stage™ har du bevist, at du er en af de få certificerede eksperter i Public Speaking, der både mestrer alle de vigtige teorier men som samtidig mestrer levering fra scenen.

Opbygning

Uddannelsen er modulopbygget med 6 dages undervisning. Imellem kursusdagene har kursisterne +200 siders kompendium og 25 timers videotræning ved hånden. Disse suppleres af en række værktøjer, såsom buddy-ordning, digitalt medlemsforum, test og øvelser samt online træning med Q&A.

Her er alt det faglige indhold du får at arbejde med imellem kursusdagene

25 timers video & 200 A4 siders kompendium med øvelser, som vil hjælpe dig til at indtage den store scene.
tal som en leder

Tal som en leder

Alt for mange undlader at repræsentere sig selv og deres virksomhed på messer, konferencer, brancheevents og seminarer og takker enten direkte nej til invitationer, undlader at opsøge mulighederne og tager ej heller initiativ til selv at arrangere events, hvor de kan levere deres budskab.

Lær om dette kæmpe store uforløste marked, og hvordan du kan afsøge dette og få andel i dette som leder og repræsentant for din virksomhed. Og lær, hvordan du taler som en boss – uanset hvad der står på dit visitkort.

Sådan vinder du publikum - uanset hvem du er​

En af de klassiske fejl, som formidlere laver på scenen er, at de forsøger at være noget eller nogen, som de ikke er. I dette modul vil du bl.a. lære forskellen på inspiration og kopiering, og du vil lære at finde din Naturlige Speaker Personlighed. Den gode nyhed er….. der er en plads på scenen for alle. Man skal bare være autentisk.

Lær at kortlægge dine styrker og svagheder som kommunikator og lær, hvordan du kan forstærke dine styrker og styre uden om dine svagheder.

Setting the Stage

En enkelt bemærkning kan ødelægge en hel præsentation. Hvis du ikke kender publikum og tilretter dit indhold, dine historier, dine eksempler, din humor og måden du leverer dit budskab på – risikerer du, i bedste fald, at tabe opmærksomheden og i værste fald at publikum tager afstand fra dig.

Lær de vigtig spørgsmål du skal stille og forstå, hvordan du kan styre din præsentation sikkert igennem hos enhver målgruppe.

Retoriske Hemmeligheder

Politikere har brugt mange af disse kneb i årtier, i århundreder – ja lige siden oldtidens Grækenland.

I dette modul lærer du nogle af de mest effektive retoriske greb – hvorfor de er så effektive, og hvordan du kan indarbejde dem i din egen tale.

Sådan bygger du din tale

På dette modul vil vi arbejde med strukturen i talen, hvordan man definerer de enkelte elementer og sammensætter dem i en logisk rækkefølge.

Hvordan man kommer godt fra start og får publikum med sig og hvordan man runder sin tale af effektivt, så folk husker dig og handler på dit budskab.

Storytelling

Storytelling er en af de mest attraktive metoder at formidle på. Vel og mærket hvis gjort rigtigt og hvis de rigtige komponenter er med.

I dette modul lærer du om værdien af storytelling, du vil forstå forudsætningerne for at fortælle de gode historier og hvordan du gør. Du vil lære om forskellige typer af historier og hvordan de påvirker dit publikum følelsesmæssigt samt hvordan god storytelling kan skabe værdi for dit brand og den virksomhed du repræsenterer.

Leveringen

På dette vigtige modul tager vi fat i alle de virkemidler du som taler kan arbejde med fra scenen, når du leverer din tale.

Din stemme, dit kropssprog og gestik og hvordan du involverer publikum med øvelser, hvordan du læser publikum og hvordan du afholder en Q&A på den rigtige måde samt meget meget mere.

Death by Powerpoint

Hver dag dør tusinder af budskaber ved powerpoint ulykker, har en kendt dansk retoriker sagt. Fra scenen i øvrigt.

Det er svært at være uenig.

I dette modul vil vi beskæftige os med et af de største problemer, som ledere har i forbindelse med at tale fra scenen. Du vil forstå den rigtige måde at bruge slides og lære hvordan de kan understøtte dine budskaber. Du vil lære at kombinere billeder med video og lyd, hvor det giver mening og du vil lære at tale helt uden slides og forstå, hvornår du ikke skal bruge dem overhovedet.

Den vigtige forberedelse

For mange ledere er det at stå på scenen forbundet med ubehag. Nervøsitet og decideret angst rammer mange og afholder dem fra at udleve deres potentiale på scenen og manifestere deres lederskab på denne platform.

I dette modul vil du lære en lang række teknikker til at forebygge nervøsitet og hvordan du kan få bugt med den sidste rest hurtigt, når først du har taget scenen. Du vil også lære, hvordan du skaber selvtillid, og hvordan du kan skabe en positiv selvtillids-spiral, der vil forstærke din performance, hver gang, du tager scenen.

Bonus Moduler

+200 citater til brug i din præsentation

Som en ekstra bonus får du tilsendt ikke mindre en 200 forskellige quotes fra verdens-eliten af formidlere, ledere og iværksættere. Heriblandt Richard Branson, Winston Churchill og Tony Robbins.

Deres tankevækkende ord vil uden tvivl inspirere dig i din egen business og hjælpe dig til at indtage scenen med selvsikkerhed, autoritet, energi og power, der blæser publikum helt tilbage i sæderne. Og husk, at man må gerne bruge citater som et sjovt og inspirerende virkemiddel i sin præsentation – bare ikke for mange, og man skal altid huske kildehenvisning.

Sådan sælger du fra scenen

Med mindre du er standup komiker er dit formål fra scenen ikke blot at underholde. Du må gerne være underholdende – men det handler altid om mere end det. Det handler om at skabe handling.

Når du tager scenen har du en unik mulighed for at påvirke mange mennesker samtidigt og med gennemslagskraft. Spild ikke denne chance og vær ikke bange for at levere din call-to-action.

Uanset om du vil have folk til at følge dig, læse din bog, modtage dit nyhedsbrev eller købe nogle af dine produkter.

Vent! der er mere...

Alt hvad du er blevet tilbudt indtil nu, er grundlaget for at du bliver holdt over-ordentligt godt i hånden hele vejen igennem…..

Men!

Vi skal have dig flyvende fra start og helt i mål.

“Own The Stage” er designet som et blended learning kursus, som betyder, det IKKE KUN er klassebaseret træning, men anvender en blanding af de mest effektive læringsstrategier for at kunne garantere din succes.

3 måneders adgang til Backstage Medlemsskab. (Værdi: 6.000 kr.)

Bliv medlem af et fællesskab, der alle sigter efter succes via scenen. Som medlem, får du en lang række værdifulde værktøjer, som uden tvivl vil bringe dig de resultater, du ønsker at opnå ved at eje scenen.

 • Q&A hvor du kan få besvaret alle dine spørgsmål hver måned. VIP Lounge hvor du kan netværke med de øvrige kursister.
 • Own The Stage Course Material er tilgængeligt i de fulde 26 uger, som kurset varer – både i både video og tekstformat.
 • The Vault (nye udgivelser, videoer, tests, eBøger) som kontinuerligt bliver opdateret med nye stærke strategier og værktøjer, du kan implementere i din vækst.
 • Special Guests bliver inviteret til video log / podcast, så du kan lære fra andre succesfulde formidlere og eksperter i formidling.

Community

Alle kursisterne bliver forbundet i et lukket Linkedin community – hvor de kan lægge opgaver og små film op – så jeg og alle de øvrige kursiter kan kommentere på fremskridtene løbende.

Her er der også mulighed for at få svar på spørgsmål og udfordringer, der måtte opstå og som ikke kan vente til en online session.

Buddy-ordning

Alle deltagerne i uddannelsen bliver paret med en anden deltager og opfordret til at mødes løbende under uddannelsen. Dette er med til yderligere at sikre accountability i forløbet og at du får lavet dine opgaver og øvet dig tilstrækkeligt. Men uddannelsen er også en social begivenhed og du vil formentlig få nye venner for livet.

6 mnd ekstra gratis adgang til Backstage Medlemsskab (værdi kr. 12.000)

Efter uddannelsen får du yderligere 6 mnd. gratis til vores community. Dermed får du behov for genopfriskning, for at kunne høre nogle af de vigtige strategier igen og igen i den vigtige periode efter uddannelsen er afsluttet. Det er vigtigt for os, at du kommer godt igang og får brugt dine nye færdigheder – vi holder dig i hånden indtil du føler dig sikker på scenen.
 • Q&A hvor du kan få besvaret alle dine spørgsmål hver uge. VIP Lounge hvor du kan netværke med de øvrige kursister.
 • Own The Stage Course Material er tilgængeligt i yderligere 26 uger – både i både video og tekstformat.
 • The Vault (nye udgivelser, videoer, tests, eBøger) som kontinuerligt bliver opdateret med nye stærke strategier og værktøjer, du kan implementere i din vækst.
 • Special Guests bliver inviteret til video log / podcast, så du kan lære fra andre succesfulde formidlere og eksperter i formidling.

Tilmeld Dig IDAG! Vælg din løsning...

3 måneders ratebetaling

3 x kr. 8.750

Ex. Moms

Engangsbetaling

kr. 25.000

Ex. Moms

Tilmeld dig i dag!​

Er du stadig i tvivl om dette er noget for dig, så book en Q&A telefonsamtale med Thomas, som vil svare på spørgsmål og andet ifm Own The Stage Masterclass uddannelsen. Klik her og book samtalen.