Skræddersyede firma events

NGM er et oplagt koncept til teambuilding i ledergruppen, salgsteamet eller en hvilken som helst anden gruppe medarbejdere, der trænger til at blive rystet sammen og lære sig selv og sine kolleger meget bedre at kende.

Isen er den store fjende, som skal overvindes – men i modsætning fra mange andre teambuilding events, så byder NGM på nogle yderligere take-aways.

Først og fremmest er der et stærkt mentaltrænings element forbundet med NGM og mindst lige så vigtigt, er der stor fokus på fysisk sundhed – fokus er simpelthen på at styrke immunforsvaret – i en tid, hvor det måske vigtigere end nogensinde.

Stress, dårlig trivsel og højt sygefravær er desværre virkeligheden på mange virksomheder. På NGM lærer deltagerne en række grundliggende teknikker til at reducere stress, øge immunforsvaret og den mentale power.

Paraderne er helt sænkede og nærværet i top. Man har en fælles udfordring, en fælles ned-i-kroppen oplevelse og I vil formentlig opleve, at I kommer tættere på hinanden hurtigere end et hvilket som helst andet kursus, I har deltaget på.

Ejerskab og teamånd er essentielt i et team – at kunne se hinanden i øjnene, kommunikere åbent og ærligt og mærke hinanden.

Vores lukkede firmaevents afholdes i Vedbæk og i Århus, men kan også skræddersyes til andre lokationer, hvis ønskes.

Et heldages NGM event i Vedbæk koster inklusive forplejning, måtter, håndklæder, personale og alt udstyr;
– Op til 10 deltagere: 23.500
– Op til 15 deltagere: 28.500
– Op til 20 deltagere: 33.500
– Op til 25 deltagere: 36.500

– for over 25 deltagere: Skriv info@afps.dk for pris

Alle deltagere modtager diplom med alle deres før og efter målinger: PH-værdi, stress, performance og åndedrætsevne.

For yderligere information – kontakt info@afps.dk

Hvad kan du forvente med Next Generation Mindfulness?

NGM er respiratorisk træning, accelereret hormon produktion, iltning og rensning af blodet, øget cardiovasculært helbred gennem ekstrem kulde og varmepåvirkning. Alt i alt en skøn, afstressende og opløftende oplevelse i naturskønne omgivelser og i selskab med positive mennesker med god energi.
 
Vi arbejder bl.a med metoderne fra Wim Hof, som er en åndedrætsteknik, der er lavet en masse forskning på. 
 

NGM er en praktisk måde til at blive lykkeligere, mere sund og mere kraftfuld – og så er metoden
relativt enkel og super anvendelig.

UDBYTTE

Nogle af de effekter du kan forvente er bl.a:

 • Øget energi
 • Bedre søvn
 • Reduceret stress
 • Bedre restitution
 • Øget kreativitet
 • Stærkere immunforsvar
 • Stærkere mentalt beredskab
 • Lavere blodtrykket
 • Bedre kondi
 • Forbedret kredsløb
 • Lavere inflammatorisk niveau
 • Færre migræne anfald
 • Større kontakt med din krop og følelser
 • Stærkere intuition
 • Meget, meget bedre humør
 • Og mindsket langvarigt stress
I dette link har vi sammenfattet alt, hvad du behøver vide om stress; Hvordan det opstår, symptomer og hvordan det påvirker vores krop, sind og mentale tilstand. Men også hvordan du kan SÆNKE niveauet af stress-hormoner i systemet. LÆS HER: Next Generation Stress Reduction (NGSR)

 

95% af den sundhedsmæssige værdi kommer efter 2 minutter i isen. Alle kan lære at sidde så længe. Mange sidder længere, nogle meget længere, og derved trænes den mentale styrke. Det nytter ikke noget at vente med at træne sin mentale muskel, til man har behov for den – der er det for sent

– Thomas Rex Frederiksen

Som speciallæge med særlig interesse for det moderne menneskes vilkår i en hyperdigitaliseret verden, var det en fornøjelse at deltage i NGM eventet 23/7, hvor følesanserne, åndedrættet og ikke mindst mærkbarheden virkelig blev reaktiveret. Bestemt ikke sidste gang jeg har deltaget.
Imran Rashid
speciallæge, forfatter og foredragsholder.
Det var en ud af kroppen oplevelse at være med til NGM hos Thomas i Vedbæk. God stemning, professionelle instruktører og noget enhver burde prøve på egen krop. Åndedrætsøvelserne kan bruges resten af ens liv.
Jesper Pedersen
Super fin oplevelse med WinHof åndedræt samt is- og saunagus samlet professionelt et godt sted med gode mennesker 👍
Mikkel Schjøtz, Owner, Team Action A/S

De 3 søjler i Next Generation Mindfulness

Bl.a har Caroline Wozniacki trænet i Wim Hof metoden, samt mange andre kendte danskere og sportsstjerner.

Kulde/varme, vejrtrækning og viljestyrke. Det er de 3 søjler, som du kommer til at arbejde med på Next Generation Mindfullness. 

Kulde og varme, er og bliver, noget af det mest effektive, som du kan udsætte din krop for, ift. at smide fedt, styrke dit immunforsvar og forbedre dit humør. Fordelene er rigtig mange ved at udsætte dig for kulde og varme. Vi sætter et telt op, så du kan opleve en gang brandvarm saunagus, samt der stilles bassiner op fyldt med isterninger.

Vi trækker i gennemsnit vejret 20.000 gange om dagen. Dog, er det de færreste, der udnytter vejrtrækningens potentiale. Ved at forhøje dine iltniveauer, som Wim Hof metoden bygger på, vil du opleve mere energi og reduceret stress. 

Den sidste søjle er viljestyrke. Dette er grundstenen for de to andre søjler. Hvis du vælger at udsætte dig selv for ekstrem kulde og varme, og vælger ikke at flygte, opbygger du et ekstremt fokus, som gør at du kan udholde situationen ved at kontrollere din vejrtrækning.

Hvad siger forskningen?

Hvis du sidder tilbage med en følelse af, at det lyder lidt abstrakt. Måske lidt for godt. Det er jo “bare” at kontrollere sin vejrtrækning. Så bliver du formentlig positivt overrasket.

NGM er ikke bare en sjov og dejlig oplevelse. Der er forsket massivt i effekten af netop de åndedrætsøvelser vi laver og i den efterfølgende fire/Ice session. I denne video forklarer Birger det videnskabelige grundlag bag metoden. Videon kan du se her  

 

Alle deltagere testes endvidere både før og efter på en række målepunkter:

 • En 60 sekunders stress test
 • Måling af din iltmætning samt pH
 • Din evne til at holde vejret (Bolt Score)
 • Måling af dit blodtryk
 • Den subjektivt oplevede stress-faktor
 • Din fysiske formåen (f.eks armbøjninger)
 
 

Få et uforpligtende tilbud