På dette populære 1-dages kursus lærer Thomas dig  de vigtigste strategier og metoder til at eje scenen, øge din gennemslagskraft og styrke dit lederskab. Uanset om scenen er fysisk eller online. Uanset om du er foredragsholder, leder, sælger eller ekspert.

Deltag på en af nedenstående datoer i 2021

Own The (Online) Stage

1-dags kurset for dig, der vil lære at skrive og levere en stærk præsentation, indlæg eller foredrag. CORONA har ændret meget. Men synlig ledelse og tydelig kommunikation er måske vigtigere nu end nogensinde før.

Synligt lederskab og stærke kommunikative evner er blandt de mest efterspurgte ledelsesfærdigheder, når der ansættes eller forfremmes. Men mange ledere savner redskaber til, hvordan de bygger den stærke og autentiske præsentation og hvordan de leverer den med slagkraft, så deres målgruppe både forstår, husker og, vigtigst af alt, handler på din CTA. 

På dette eksklusive kursus, vil du blive undervist i nøje udvalgte teknikker og strategier fra den enorme værktøjskasse Thomas har skabt igennem 10 år i spidsen for Nordens største foredragsklub. Gå derfra høj på energi og handlekraft og med nye værktøjer, som du kan implementere med det samme.

"Ledelse bliver ikke mere synligt, end fra scenen."

På dagen lærer Thomas dig bl.a. følgende:

kr. 3.295
+moms

inklusiv kompendie og fuld forplejning.

Ønsker du at tilmelde et større antal deltagere, booke til forskellige dage eller booke et lukket skræddersyet kursus til dit team, så skriv eller ring venligst.

Datoer

Få tilsendt regning

tilmeld:

Hvorfor skal du lære at bruge scenen?

Stærke kommunikative færdigheder er blandt de mest efterspurgte, når fremtidens recruitters ansætter ledere.

Synligt lederskab er efterspurgt som aldrig før. Det at kunne bygge og levere en stærk præsentation omfatter alle de vigtigste kommunikative færdigheder – skriftlig kommunikation, verbal kommunikation, evnen til at lytte og involvere og præsentationsteknik.

Mange ledere lavere præsentationer med venstre hånd og uden hjerte. Uden passion. Og der taber derfor publikum, og chancen for at deres budskab tabes og ikke omsættes til handling er stor.

På denne kursusdag giver Thomas Rex Frederiksen dig strategier, metoder, tips og tricks, der kan give dig fornyet energi og lyst til at arbejde fokuseret og seriøst med dit synlige lederskab. Du lærer færdigheder, der vil løfte dit lederskab til nye højder.

Mød din underviser

Thomas Rex Frederiksen er formentlig blandt de mennesker i Danmark, der har hørt, analyseret og givet feedback på flest foredrag. Igennem 10 år arrangerede Thomas læringsevents: Foredrag, seminarer og workshops rundt om i Skandinavien igennem Speakers Club og Elevate, hvor han over årene delte scenen med mere end 400 af verdens dygtigste foredragsholdere, eksperter og motivational speakers.

Alle de teknikker, metoder og strategier giver Thomas via Academy For Public Speaking videre til danske ledere, iværksættere, eksperter, konsulenter, foredragsholdere og andre som ønsker at få mere autenticitet, power og humor i deres formidling og som ønsker at kunne involvere sit publikum, engagere dem og overbevise dem til at tage handling.

MÅLGRUPPE

Kurset er målrettet dig, der ønsker at sætte fart på karrieren. Som ønsker at blive mere synlig i dit lederskab. Som ønsker større personlig vækst. Som ønsker stærkere relationer, flere kunder, mere loyale medarbejdere og større jobtilfredshed. Kurset er relevant for dig der ønsker at blive mere relevant og stærkere socialt. Uanset om du er leder, foredragsholder, ekspert eller sælger.

Undervisningen baserer sig på, at du efterfølgende arbejder seriøst med de værktøjer og strategier, som du lærer på kurset.

BEMÆRK: CORONAGARANTI

Maksimum antal deltagere er 12.
Maksimum 9 + underviser, hvis der på afholdelsestidspunktet er regler om dette.

Testimonials

Thomas Rex Frederiksen er fast sparringspartner for ejerledere, ledere, foredragsholdere, eksperter, undervisere, politikere og kommunikationsbureauer, der skal kunne bruge scenen til at levere stærke præsentationer og manifestere sit lederskab. Herunder et udpluk af de ord, han har fået med på vejen:

Kære Thomas. Tak for en eminent workshop. Du formåede med enestående energi at formidle og inspirere teknikker til styring af scenen – og på en måde således det med det samme kan implementeres i ens hverdag. Stor tak

Henriette Berg-Deleuran
Økonomichef Newsec Datea A/S

Før jeg startede hos Thomas var tanken om at stå på en scene ret fjern. Men efter at have fået en masse nyttige metoder til at udforme og fremføre oplæg, har det givet en hel anden ro i maven. ‘Own the stage’ har været meget motiverende og lærerigt – og en kæmpe øjenåbner i forhold til de muligheder og fordele, der er forbundet med at stå på scenen.

Malene Lyngbæk Olsen
Operate, Art Director & Rådgiver

Thomas er en af Danmarks mest vidende og netværkede mennesker, når det kommer til personligt lederskab og den danske foredragsscene. Han er ekspert i at hjælpe mennesker med at udfordre deres begrænsende overbevisninger og han leverer sit budskab med stor humor og et stærkt engagement.

Torben Weise
CEO Habit Manager

Own The Stage Practitioner forløbet hos Thomas Rex har mærkbart styrket mine evner som formidler, så når jeg i dag tager scenen for at hold et oplæg eller give en præsentation, leverer jeg mine budskaber med en selvtillid og en gennemslagskraft på et helt nyt niveau. Thomas er en fantastisk coach, en omfattende viden og erfaring kombineret med evnen til møde alle på deres niveau, gør at han naturligt brænder igennem, får leveret sine budskaber og får alle med. Uanset din funktion og anciennitet – skal du indimellem ”på scenen” og præsentere eller levere budskaber, kan et forløb hos Thomas varmt anbefales.

Peter Bach Christensen
Sales Manager, Markem-Imaje A/S

Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas, som coacher mig løbende –professionelt, men også personligt. Han er en fantastisk mentor, der er støttende, nærværende og udfordrende. Thomas hjælper mig med at udvikle min ledelsesstil, identificere mine styrker og stiller simple spørgsmål, der sikrer retning, så jeg forsætter min udvikling og dygtiggørelse – både fagligt og personligt.

Britt Ploug
Afdelingsleder Chr. Hansen

Jeg har arbejdet med Thomas Rex og sparret om både public speaking og ledelse, personligt lederskab, forretningsudvikling, mm. Thomas er meget kompetent og inspirerende. Samtidig har han stor viden og erfaring og kan dermed lynhurtigt give god feedback og brugbar sparring. Kurset her gav præcise og direkte brugbare værktøjer til public speaking og kan helt klart anbefales.

Carl Johan Paulsen
Managing Director | Meyers Køkken & Venues

Jeg har benyttet Thomas og hans Own The Stage koncept i forbindelse med børs-noteringen af vores virksomhed. Thomas har hjulpet med at bygge et virkelig godt narrativ og med at skrive manuskriptet.

Allan Sønderskov Darré
CEO, Freetrailer Group A/S

Jeg deltog den 19. august 2020 på Thomas’ OWN THE STAGE WORKSHOP hvor vi havde en intensiv 6,5-timers session med fundamentals inden for public speaking. Jeg fik langt meget mere med hjem end jeg havde håbet på – tilgangen til læring/formidling til os kursister var professionelt, koncentreret og særdeles udbyttesrigt. Konkret har jeg fået bedre indsigt i mig selv som foredragsholder og flere konkrete rammer, værktøjer og tricks jeg kan anvende på min vej til at blive en bedre foredragsholder. Tak for en inspirerende dag, Thomas!

Kristian Sørensen
CEO & Sr. Principal, IT ADVISORY

Great day at Thomas’s cosy residence with a packed programme of tangible, useful and easy to implement tools and processes to nail the stage – also online. Look forward to taking the stage again and experimenting with some of the key takeaways.

Marc Levin
CEO CFH Group A/S

Tak til dig Thomas, for en dag i dit selskab fyldt med din smittende energi, dit empatiske væsen, og ikke mindst den store viden og værktøjskasse du besidder og rundhåndet deler ud af. Du får mine varmeste anbefalinger.

Pernille Struer
Kunstner og foredragsholder

Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

CVR 40239952

info@academyforpublicspeaking.dk

Tlf: 22103370

Modtag mail med inspiration og nyheder