Own The Stage I

Værktøjs dag

Lær de vigtigste strategier, strukturer, teknikker og virkemidler til præsentationer, foredrag og indlæg – og få succes på scenen

På dette populære 1-dages kursus lærer Thomas dig de vigtigste strategier og teknikker til at eje scenen, øge din gennemslagskraft og styrke dit lederskab. Uanset om scenen er fysisk eller online. Uanset om du er leder, sælger, ekspert eller på vej som foredragsholder


Deltag på en af nedenstående datoer i 2022

Pris og tilmelding

8 februar 2022 (UDSOLGT)
6 marts 2022 (UDSOLGT)
21 april 2022 (UDSOLGT)
8 juni 2022 (UDSOLGT)

24 august 2022 (UDSOLGT)
5 october 2022
9 november 2022

10.00-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

kr. 3.675

Ex. Moms

Own The (Online) Stage

1-dags kurset for dig, der ønsker at sætte mere fart på karrieren, tiltrække flere kunder eller medarbejdere og opnå større synlighed og et stærkere personligt brand. ”The Stage effect” er den mest uretfærdige konkurrencefordel du kan give dig selv.

På Own The Stage lærer du formlen til at skrive et slagkraftigt manus, du lærer hvordan du kan etablere en stærk kontakt med publikum og fastholde dem hele vejen igennem din levering. Du lærer hvordan du kan undgå de største faldgruber og hvordan kan arbejde struktureret med mange forskellige virkemidler, så dit foredrag eller præsentation bliver forstået, husket og handlet på. Inspiration og humor er aldrig målet – blot midler til at få en målgruppe til at handle.

På dagen lærer Thomas dig bl.a. følgende:

Synlighed er afgørende i din karriere – uanset om du er leder, ekspert, sælger eller iværksætter, Men mange savner redskaber til, hvordan de bygger den stærke og autentiske præsentation og hvordan de leverer den med slagkraft, så deres målgruppe både forstår, husker og, vigtigst af alt, handler på din CTA. På dette eksklusive kursus, vil du blive undervist i nøje udvalgte teknikker og strategier fra den enorme værktøjskasse Thomas har skabt igennem 10 år i spidsen for Nordens største foredragsklub (Speakers Club i DK og ELEVATE i SE/NO). Gå derfra høj på energi og handlekraft og med nye værktøjer, som du kan implementere med det samme.

Målgruppe

Kurset er målrettet dig, der ønsker at sætte fart på karrieren. Som ønsker at blive mere synlig i dit lederskab. Som ønsker større personlig vækst. Som ønsker stærkere relationer, flere kunder, mere loyale medarbejdere og større jobtilfredshed. Kurset er relevant for dig der ønsker at blive mere relevant og stærkere socialt. Uanset om du er leder, foredragsholder, ekspert eller sælger.

Undervisningen baserer sig på, at du efterfølgende arbejder seriøst med de værktøjer og strategier, som du lærer på kurset.

Ledere der gerne vil

Sælgere/salgsledere, der gerne vil

Eksperter, der gerne vil

Iværksættere, der gerne vil

Maksimum antal deltagere: 12, med mindre gældende lovgivning anbefaler dette

"Ledelse bliver ikke mere synlig, end fra scenen."

Hvorfor skal du lære at bruge scenen?

Stærke kommunikative færdigheder er blandt de mest efterspurgte, når fremtidens recruitters ansætter ledere.

Eksperter der evner at formidle deres budskaber med power og troværdighed får flere opgaver.

Sælgere, der evner at bruge scenen kan mangedoble deres salg ved at bruge scenen – det er n effektiv og slagkraftig måde at vinde kunder over på.

Synligt lederskab og synlige rollemodeller er efterspurgt som aldrig før. Det at kunne bygge og levere en stærk præsentation omfatter alle de vigtigste kommunikative færdigheder – skriftlig kommunikation, verbal kommunikation, evnen til at lytte og involvere og præsentationsteknik.
Mange ledere lavere præsentationer med venstre hånd og uden hjerte. Uden passion. Og der taber derfor publikum, og chancen for at deres budskab tabes og ikke omsættes til handling er stor.

På denne kursusdag giver Thomas Rex Frederiksen dig strategier, metoder, tips og tricks, der kan give dig fornyet energi og lyst til at arbejde fokuseret og seriøst med dit synlige lederskab. Du lærer færdigheder, der vil løfte dit lederskab til nye højder.

Mød din underviser

Thomas Rex Frederiksen er blandt de mennesker i Danmark, der har afholdt, hørt, analyseret, skrevet og givet feedback på flest foredrag. Igennem 10 år arrangerede Thomas læringsevents, foredrag, seminarer og workshops rundt om i Skandinavien igennem Speakers Club og Elevate. Her delte han scenen med mere end 400 af verdens dygtigste foredragsholdere, eksperter og motivational speakers.
Alle de teknikker, metoder og strategier giver Thomas – via Academy For Public Speaking – videre til danske ledere, iværksættere, eksperter, konsulenter, foredragsholdere og andre som ønsker at få mere autenticitet, power og humor i deres formidling og som ønsker at kunne involvere sit publikum, engagere dem og overbevise dem til at tage handling.

Datoer

“Du kan vælge at betale via kreditkort uanset om du er privatperson eller virksomhed. Som virksomhed kan du endvidere vælge at betale via tilsendt faktura – opgiv da venligst virksomhedsnavn og CVR-nummer.”

9 november 2022 - Own The Stage 1

10.30-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

5 oktober 2022 - Own The Stage 1

10.30-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

24 august 2022 - Own The Stage 1
(UDSOLGT)

10.30-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

8 juni 2022 - Own The Stage 1 (UDSOLGT)

10.30-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

21 april 2022 - Own The Stage 1 (UDSOLGT)

10.30-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

6 marts 2022 - Own the [Online] Stage (UDSOLGT)

10.30-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

8 februar 2022 - Own the [Online] Stage

10.30-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

12 januar 2022 - Own the [Online] Stage

11.00-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

Bestil et skræddersyet kursus til jer

Som virksomhed kan I bestille Thomas til at levere et kursus hos jer. Det kan enten være en af hans standard kurser, som I kan læse om her eller det kan være et skræddersyet forløb med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov.

eller ringe på tlf: 22103370

9,7 er Net Promoter Score for dette kursus

(målt på mere end 400 kursister siden 2017)

Testimonials

Thomas Rex Frederiksen er fast sparringspartner for ejerledere, ledere, foredragsholdere, eksperter, undervisere, politikere og kommunikationsbureauer, der skal kunne bruge scenen til at levere stærke præsentationer og manifestere sit lederskab. Herunder et udpluk af de ord, han har fået med på vejen:

Kære Thomas. Tak for en eminent workshop. Du formåede med enestående energi at formidle og inspirere teknikker til styring af scenen – og på en måde således det med det samme kan implementeres i ens hverdag. Stor tak

Henriette Berg-Deleuran
Økonomichef Newsec Datea A/S

Før jeg startede hos Thomas var tanken om at stå på en scene ret fjern. Men efter at have fået en masse nyttige metoder til at udforme og fremføre oplæg, har det givet en hel anden ro i maven. ‘Own the stage’ har været meget motiverende og lærerigt – og en kæmpe øjenåbner i forhold til de muligheder og fordele, der er forbundet med at stå på scenen.

Malene Lyngbæk Olsen
Operate, Art Director & Rådgiver

Thomas er en af Danmarks mest vidende og netværkede mennesker, når det kommer til personligt lederskab og den danske foredragsscene. Han er ekspert i at hjælpe mennesker med at udfordre deres begrænsende overbevisninger og han leverer sit budskab med stor humor og et stærkt engagement.

Torben Weise
CEO Habit Manager

Own The Stage Practitioner forløbet hos Thomas Rex har mærkbart styrket mine evner som formidler, så når jeg i dag tager scenen for at hold et oplæg eller give en præsentation, leverer jeg mine budskaber med en selvtillid og en gennemslagskraft på et helt nyt niveau. Thomas er en fantastisk coach, en omfattende viden og erfaring kombineret med evnen til møde alle på deres niveau, gør at han naturligt brænder igennem, får leveret sine budskaber og får alle med. Uanset din funktion og anciennitet – skal du indimellem ”på scenen” og præsentere eller levere budskaber, kan et forløb hos Thomas varmt anbefales.

Peter Bach Christensen
Sales Manager, Markem-Imaje A/S

Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas, som coacher mig løbende –professionelt, men også personligt. Han er en fantastisk mentor, der er støttende, nærværende og udfordrende. Thomas hjælper mig med at udvikle min ledelsesstil, identificere mine styrker og stiller simple spørgsmål, der sikrer retning, så jeg forsætter min udvikling og dygtiggørelse – både fagligt og personligt.

Britt Ploug
Afdelingsleder Chr. Hansen

Jeg har arbejdet med Thomas Rex og sparret om både public speaking og ledelse, personligt lederskab, forretningsudvikling, mm. Thomas er meget kompetent og inspirerende. Samtidig har han stor viden og erfaring og kan dermed lynhurtigt give god feedback og brugbar sparring. Kurset her gav præcise og direkte brugbare værktøjer til public speaking og kan helt klart anbefales.

Carl Johan Paulsen
Managing Director | Meyers Køkken & Venues

Jeg har benyttet Thomas og hans Own The Stage koncept i forbindelse med børs-noteringen af vores virksomhed. Thomas har hjulpet med at bygge et virkelig godt narrativ og med at skrive manuskriptet.

Allan Sønderskov Darré
CEO, Freetrailer Group A/S

Jeg deltog den 19. august 2020 på Thomas’ OWN THE STAGE WORKSHOP hvor vi havde en intensiv 6,5-timers session med fundamentals inden for public speaking. Jeg fik langt meget mere med hjem end jeg havde håbet på – tilgangen til læring/formidling til os kursister var professionelt, koncentreret og særdeles udbyttesrigt. Konkret har jeg fået bedre indsigt i mig selv som foredragsholder og flere konkrete rammer, værktøjer og tricks jeg kan anvende på min vej til at blive en bedre foredragsholder. Tak for en inspirerende dag, Thomas!

Kristian Sørensen
CEO & Sr. Principal, IT ADVISORY

Great day at Thomas’s cosy residence with a packed programme of tangible, useful and easy to implement tools and processes to nail the stage – also online. Look forward to taking the stage again and experimenting with some of the key takeaways.

Marc Levin
CEO CFH Group A/S

Tak til dig Thomas, for en dag i dit selskab fyldt med din smittende energi, dit empatiske væsen, og ikke mindst den store viden og værktøjskasse du besidder og rundhåndet deler ud af. Du får mine varmeste anbefalinger.

Pernille Struer
Kunstner og foredragsholder

Betal med faktura

Own The Stage 1

Pris og tilmelding

8 februar 2022 (UDSOLGT)
6 marts 2022 (UDSOLGT)
21 april 2022 (UDSOLGT)
8 juni 2022 (UDSOLGT)
24 august 2022 (UDSOLGT)

5 oktober 2022
9 november 2022

10.00-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

kr. 3.675

Ex. Moms