Own The Stage II

Performance dag

Du leverer egentlig nogle ret gode præsentationer. Du har styr på stuktur, en forståelse for virkemidler og kender de vigtigste succes-strategier. Men du føler der mangler noget…… det får du på dette kursus.
Deltag på en af nedenstående datoer i 2022
10.00-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

kr. 5.500​

Ex. Moms

Own The Stage II – Performance dag

Kurset for dig, der for alvor ønsker at mestre scenen og bruge den målrettet som del af din karriere – enten i dit lederskab, som sælger, ekspert eller professionel foredragsholder.

Den fødte taler findes ikke…… det er noget alle kan lære!

En af de myter jeg ofte bliver mødt med er ”jeg er jo ikke den fødte taler”….. guess what – det er der ingen der er. Alle kan lære at mestre scenen, hvis de finder deres autentiske stil på scenen, lærer at bruge en håndfuld vigtige succestrategier og træner brugen af forskellige effektive virkemidler.

Du har måske nydt nogle af de mange TED talks og tænkt….. ”gid det var mig”…. Men det kan det sagtens blive. The ”STAGE EFFECT” kan opnås ved en kombination af de rigtige værktøjer, målrettet træning og et brændende WHY.

Djævlen ligger i detaljen

Forskellen på at levere en godkendt præsentation eller tale er mindre end du tror…… men effekten er til at føle på.

Det er små, men vigtige detaljer der gør forskellen på en god tale og en tale, som giber folk og som de husker længe efter og handler på. Nogle små justeringer i strukturen kan gøre en stor forskel. Det kan være, at budskaberne trænger til at blive skåret lidt til. Måske skal man bruge lidt andre virkemidler eller også skal måden man bruger dem på måske justeres lidt – uanset om det er sproglige, mundtlige, non-verbale eller visuelle virkemidler.

Som deltager på dette kursus har du allerede leveret mange præsentationer eller taler og du har styr på den vigtigste teori. Dette kursus tager dig til det næste niveau og giver dig endnu mere lyst til at øge din synlighed og sætte fart på din karriere ved hjælp af scenen

Intensiv vekselvirkning mellem træning & levering

Vi smøger ærmerne op denne dag. Du kommer ikke til at sidde meget ned. Du er i centrum og der er kun 5 deltagere på kurset, så vi har masser af tid til at arbejde med detaljerne. Kurset foregår i en foredragssal med scene, lærred og adgang til de virkemidler, som du har behov for.

Op på scenen

Rummet er en vigtig del af træningen. I stedet for at blive undervist i et lille mødelokale, foregår dette kursus en mellemstor foredragssal – hvor du bliver motiveret til at levere din kommunikation, så den kan ses, høres og opleves i hele salen. Hele dagen bliver filmet og du får din præsentation med på et medie til evigt eje og så du kan arbejde videre med den efter kurset.

På dagen har vi fokus på

Synlighed er afgørende i din karriere – uanset om du er leder, ekspert, sælger eller iværksætter, Men mange savner redskaber til, hvordan de bygger den stærke og autentiske præsentation og hvordan de leverer den med slagkraft, så deres målgruppe både forstår, husker og, vigtigst af alt, handler på din CTA.

På dette eksklusive kursus, vil du blive undervist i nøje udvalgte teknikker og strategier fra den enorme værktøjskasse Thomas har skabt igennem 10 år i spidsen for Nordens største foredragsklub (Speakers Club i DK og ELEVATE i SE/NO).

Gå derfra høj på energi og handlekraft og med nye værktøjer, som du kan implementere med det samme.
Own The Stage 2 - Performance Dag

Målgruppe

Kurset er målrettet dig, der har en del erfaring allerede. Du har både forståelse for de vigtigste principper, virkemidler, struktur og successtrategier og du har erfaring med at levere indlæg foran større forsamlinger. Du har måske allerede deltaget på Own The Stage I, hvor du har fået styr på alt det grundlæggende.

Du er nu klar til at tage det næste skridt og for alvor oversætte ”Stage time” til ”Wealth time”

Udbytte

  1. Du øger din Stage Effect – eller WOW-faktor. Dit personlige brand bliver stærkere.
  2. Du bliver mere synlig og mere efterspurgt
  3. Dit publikum forstår og husker dine budskaber bedre og de er mere motiverede til at handle
  4. Du får en meget mere analytisk forståelse for den gode præsentation og lærer at forbedre dig kontinuerligt.
  5. Du vokser som mennesker og som leder – du får mere mod, selvværd og selvtillid.
  6. Din arbejdsgiver får en professionel, interessant og synlig ambassadør
  7. Dine kolleger får en inspirerende og motiverende kollega, der kan skabe energi og resultater
  8. At eje scenen er den største konkurrencefordel du kan give dig selv og din virksomhed
Maksimum antal deltagere: 12, med mindre gældende lovgivning anbefaler dette.

Mød din underviser

Thomas Rex Frederiksen er blandt de mennesker i Danmark, der har afholdt, hørt, analyseret, skrevet og givet feedback på flest foredrag og præsentationer. Igennem 10 år arrangerede Thomas læringsevents, foredrag, seminarer og workshops rundt om i Skandinavien igennem Speakers Club og Elevate. Her delte han scenen med mere end 400 af verdens dygtigste foredragsholdere, ledere, eksperter og motivational speakers.
Alle de teknikker, metoder og strategier giver Thomas – via Academy For Public Speaking – videre til danske ledere, iværksættere, eksperter, konsulenter, foredragsholdere og andre som ønsker at få mere autenticitet, power og humor i deres formidling og som ønsker at kunne involvere sit publikum, engagere dem og overbevise dem til at tage handling.

Datoer

“Du kan vælge at betale via kreditkort uanset om du er privatperson eller virksomhed. Som virksomhed kan du endvidere vælge at betale via tilsendt faktura – opgiv da venligst virksomhedsnavn og CVR-nummer.”

17 november 2022

10.00-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

Bestil et skræddersyet kursus til jer

Som virksomhed kan I bestille Thomas til at levere et kursus hos jer. Det kan enten være en af hans standard kurser, som I kan læse om her eller det kan være et skræddersyet forløb med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov.

eller ringe på tlf: 22103370

9,5 er Net Promoter Score for dette kursus

(målt på mere end 100 kursister siden 2017)

Testimonials

Thomas Rex Frederiksen er fast sparringspartner for ejerledere, ledere, foredragsholdere, eksperter, undervisere, politikere og kommunikationsbureauer, der skal kunne bruge scenen til at levere stærke præsentationer og manifestere sit lederskab. Herunder et udpluk af de ord, han har fået med på vejen:

Kære Thomas. Tak for en eminent workshop. Du formåede med enestående energi at formidle og inspirere teknikker til styring af scenen – og på en måde således det med det samme kan implementeres i ens hverdag. Stor tak

Henriette Berg-Deleuran
Økonomichef Newsec Datea A/S

Før jeg startede hos Thomas var tanken om at stå på en scene ret fjern. Men efter at have fået en masse nyttige metoder til at udforme og fremføre oplæg, har det givet en hel anden ro i maven. ‘Own the stage’ har været meget motiverende og lærerigt – og en kæmpe øjenåbner i forhold til de muligheder og fordele, der er forbundet med at stå på scenen.

Malene Lyngbæk Olsen
Operate, Art Director & Rådgiver

Thomas er en af Danmarks mest vidende og netværkede mennesker, når det kommer til personligt lederskab og den danske foredragsscene. Han er ekspert i at hjælpe mennesker med at udfordre deres begrænsende overbevisninger og han leverer sit budskab med stor humor og et stærkt engagement.

Torben Weise
CEO Habit Manager

Own The Stage Practitioner forløbet hos Thomas Rex har mærkbart styrket mine evner som formidler, så når jeg i dag tager scenen for at hold et oplæg eller give en præsentation, leverer jeg mine budskaber med en selvtillid og en gennemslagskraft på et helt nyt niveau. Thomas er en fantastisk coach, en omfattende viden og erfaring kombineret med evnen til møde alle på deres niveau, gør at han naturligt brænder igennem, får leveret sine budskaber og får alle med. Uanset din funktion og anciennitet – skal du indimellem ”på scenen” og præsentere eller levere budskaber, kan et forløb hos Thomas varmt anbefales.

Peter Bach Christensen
Sales Manager, Markem-Imaje A/S

Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas, som coacher mig løbende –professionelt, men også personligt. Han er en fantastisk mentor, der er støttende, nærværende og udfordrende. Thomas hjælper mig med at udvikle min ledelsesstil, identificere mine styrker og stiller simple spørgsmål, der sikrer retning, så jeg forsætter min udvikling og dygtiggørelse – både fagligt og personligt.

Britt Ploug
Afdelingsleder Chr. Hansen

Jeg har arbejdet med Thomas Rex og sparret om både public speaking og ledelse, personligt lederskab, forretningsudvikling, mm. Thomas er meget kompetent og inspirerende. Samtidig har han stor viden og erfaring og kan dermed lynhurtigt give god feedback og brugbar sparring. Kurset her gav præcise og direkte brugbare værktøjer til public speaking og kan helt klart anbefales.

Carl Johan Paulsen
Managing Director | Meyers Køkken & Venues

Jeg har benyttet Thomas og hans Own The Stage koncept i forbindelse med børs-noteringen af vores virksomhed. Thomas har hjulpet med at bygge et virkelig godt narrativ og med at skrive manuskriptet.

Allan Sønderskov Darré
CEO, Freetrailer Group A/S

Jeg deltog den 19. august 2020 på Thomas’ OWN THE STAGE WORKSHOP hvor vi havde en intensiv 6,5-timers session med fundamentals inden for public speaking. Jeg fik langt meget mere med hjem end jeg havde håbet på – tilgangen til læring/formidling til os kursister var professionelt, koncentreret og særdeles udbyttesrigt. Konkret har jeg fået bedre indsigt i mig selv som foredragsholder og flere konkrete rammer, værktøjer og tricks jeg kan anvende på min vej til at blive en bedre foredragsholder. Tak for en inspirerende dag, Thomas!

Kristian Sørensen
CEO & Sr. Principal, IT ADVISORY

Great day at Thomas’s cosy residence with a packed programme of tangible, useful and easy to implement tools and processes to nail the stage – also online. Look forward to taking the stage again and experimenting with some of the key takeaways.

Marc Levin
CEO CFH Group A/S

Tak til dig Thomas, for en dag i dit selskab fyldt med din smittende energi, dit empatiske væsen, og ikke mindst den store viden og værktøjskasse du besidder og rundhåndet deler ud af. Du får mine varmeste anbefalinger.

Pernille Struer
Kunstner og foredragsholder

Betal med faktura

Own The Stage 11

Pris og tilmelding

24 maj 2022 (UDSOLGT)

17 november 2022

10.00-19.00 • Rungsted Strandvej 7, 2950 Vedbæk

kr. 5.500

Ex. Moms