Sådan overtager du scenen og vinder publikum over

- Hver eneste gang

+ 0
Tilfredse kunder
+ 0
foredrag
0
Års erfaring
0
Net Promotor Score

Tag din karriere til nye højder

Lær at mestre scenen

Own the stage er et online kursus for ledere, iværksættere og eksperter, der vil opnå nye højder med deres karriere og lære at mestre scenen. Det er et kursus for dig, hvis du er ambitiøs og godt vil have mine absolut bedste råd og erfaringer, som jeg, har skabt gennem de sidste 13 år.

I den tid har jeg delt scenen med næsten 400 af Danmarks og verdens dygtigste foredragsholdere, eksperter og motivational speakers. Jeg har hørt, analyseret og givet feedback, på flere foredrag end nogen anden i Danmark.

Nu kan du få direkte adgang til de unikke insights, som jeg har fået. Du vil bl.a lære, hvordan du:

Kort fortalt, så lærer jeg dig hvordan du skal udvikle, forberede og levere dit foredrag/præsentation – fra A til Z. Så vil du opleve at din karriere når nye højder.

Har du oplevet, at det har været svært at trænge igennem med dit budskab?

... på et ledermøde, ved et netværksarrangement, ved en konference… eller måske online?

Det kender jeg alt til. Og det er lige præcis der jeg vil hjælpe dig videre fra. Du kunne f.eks…
Faktum er, at der er er et utal af måder at gøre det på. Tværtimod. Det er små kneb og strategier, der kan tage dig fra middelmådig til ekspert. The devil is in the detail.

Få et hurtigt overblik over kurset

Hvad kan du forvente med
Own The Stage?

Vejen til succes starter med dit fokus

Sandheden er, at du fokuserer på det forkerte

Det her er ikke for at ødelægge din motivation. Men du skal skifte dit mindset.
Sandheden er, at du fokuserer på det forkerte.

Når du forbereder dit foredrag, sidder og fifler med dit powerpoint show og får dine fakta på plads. Så er chancen stor for, at du har grebet det helt forkert an.

Og når du så møder op til dit foredrag, kan du mærke, at den energi som du havde håbet var der, aldrig kommer.

Hvorfor skete det?
Fordi du faktisk kun fik 43 % på plads.

Fokuser på det der faktisk giver dig succes

Du har max 2 minutter til at sikre dig, at dit budskab fænger

Own The Stage er mine absolut bedste råd, som jeg selv benytter mig af – det består af et 180 siders kompendium og 25 timers videotræning. Kogt ned til 11 nemme moduler.

 

Godt begyndt er halvt fuldendt, når det handler om at levere et succesfuldt foredrag.

“Men Thomas, mit foredrag varer en hel time - jeg har da rigelig tid  til at få mit budskab igennem?”

Nej, det har du ikke. Du har max 2 minutter til at sikre dig, at dit budskab fænger. Hvor mange gange har du ikke selv siddet til et møde eller et foredrag, og tabt interessen fuldstændig, fordi oplægsholderen startede ud med at fortælle hans navn, alder og herefter brugte 5-8 minutter på at fortælle om hans CV? Så er han ihvertfald sikret, at du har tabt interessen og er mindre modtagelig for hans egentlige budskab. Men hvad hvis vi vendte den om? Hvad hvis nu han startede med høj energi, brugte en fængslende eller sjov åbning, som provokerede, involverede, chokerede eller skabte grin?
Har du ikke en effektiv startfase, får du ikke publikum med helt i mål.

01

Skab opmærksomhed

Du har max 2 minutter til at sikre dig, at dit budskab fanger… Brug dem konstruktivt!

02

Vind dit publikum

Lær at bruge din energi og humor til at skabe interesse og vinde publikum fra start.

03

Sælg dit budskab

Når du har vundet dit publikum, så vær ikke bange for at sælge! Fortæl om alt det værdi dit produkt skaber… Folk skal have muligheden for at købe.

Vind dit publikum

Og sælg dit budskab

I dette kursus lærer jeg dig hvordan du vinder dit publikum. Og sælger dit budskab til dem, når de faktisk er interesseret. 

På kurset bliver du ekspert i: 

Academy-for-Public-Speaking_favicon

Hvad siger tidligere kursister?

Testimonials

Previous
Next

For at gøre det kort og spiseligt for dig

Så modtager du 11 moduler, som er designet til at lære dig alt det fundamentale og gøre dig klar til at indtage scenen. 
Du har adgang til videoerne og kompendiet i 12 måneder, så du kan tage det i det tempo som passer dig.

OWN THE STAGE

Webinarpris indtil 26/6 - spar 2.000 kr.
kr4.995
kr 2.995 ex. moms
  • Adgang til 11 online moduler
  • +180 siders kompendium
  • 25 timers videotræning
  • Bonus 1: Own The Online Stage (værdi 750 kr.)
  • Bonus 2 | Vælg mellem: 1 times public speaking coaching med Thomas (værdi 2.000 kr.) eller,
    1 gratis workshop hos Thomas. Varighed: 6,5 time (værdi 2.160 kr.)

OWN THE STAGE

Betal i 3 rater á 1.197 pr. mdr.
kr4.995
kr 1.197 ex. moms pr. rate á i alt 3
  • Betal første rate nu, og få tilsendt faktura til de næste 2.
Academy-for-Public-Speaking_favicon

Modulerne er delt helt
enkelt op i flg.:

Modul 1

Tal som en leder
Alt for mange ledere undlader at repræsentere sig selv og deres virksomhed på messer, konferencer, brancheevents og seminarer og takker enten direkte nej til invitationer, undlader at opsøge mulighederne og tager ej heller initiativ til selv at arrangere events, hvor de kan levere deres budskab. Lær om dette kæmpe store uforløste marked, og hvordan du kan afsøge dette og få andel i dette som leder og repræsentant for din virksomhed.

Modul 2

Sådan vinder du publikum - uanset hvem du er
En af de klassiske fejl, som talere laver på scenen er, at de forsøger at være noget eller nogen, som de ikke er. I dette modul vil du bl.a. lære forskellen på inspiration og kopiering. Lær at kortlægge dine styrker og svagheder som kommunikator og lær, hvordan du kan forstærke dine styrker og styre uden om dine svagheder.

Modul 3

Setting the stage
En enkelt bemærkning kan ødelægge en hel præsentation. Hvis du ikke kender publikum og tilretter dit indhold, dine historier, dine eksempler, din humor og måden du leverer dit budskab på - risikerer du i bedste fald at tabe opmærksomheden og i værste fald at publikum tager afstand fra dig. Lær de vigtig spørgsmål du skal stille og forstå, hvordan du kan styre din præsentation sikkert igennem hos enhver målgruppe.

Modul 4

Retoriske hemmeligheder
Politikere har brugt mange af disse kneb i årtier, i århundreder - ja lige siden oldtidens Grækenland. I dette modul lærer du nogle af de mest effektive retoriske greb - hvorfor de er så effektive, og hvordan du kan indarbejde dem i din egen tale.

Modul 5

Sådan bygger du din tale
På dette modul vil vi arbejde med strukturen i talen, hvordan man definerer de enkelte elementer og sammensætter dem i en logisk rækkefølge. Hvordan man kommer godt fra start og får publikum med sig og hvordan man runder sin tale af effektivt, så folk husker dig og handler på dit budskab.

Modul 6

Leveringen
På dette vigtige modul tager vi fat i alle de virkemidler du som taler har at arbejde med fra scenen, når du leverer din tale. Din stemme, dit kropssprog og gestik og hvordan du involverer publikum med øvelser, hvordan du læser publikum og hvordan du afholder en Q&A på den rigtige måde.

Modul 7

Storytelling
Storytelling er en af de mest attraktive metoder at formidle på. Vel og mærket hvis gjort rigtigt og hvis de rigtige komponenter er med. I dette modul lære om værdien af storytelling, du vil forstå forudsætningerne for at fortælle de gode historier og hvordan du gør. Du vil lære om forskellige typer af historier og hvordan kan skabe værdi om dit brand og den virksomhed du repræsenterer via storytelling.

Modul 8

Death by Powerpoint
Hver dag dør tusinder af budskaber ved powerpoint ulykker, har en dansk retoriker sagt. Fra scenen i øvrigt. Det er svært at være uenig. I dette modul vil vi beskæftige os med et af de største problemer, som ledere har i forbindelse med at tale fra scenen.Du vil forstå den rigtige måde at bruge slides og lære hvordan du kan understøtte dine budskaber. Du vil lære at kombinere billeder med video og lyd, hvor det giver mening og du vil lære at tale helt uden slides og forstå hvornår du ikke skal bruge dem overhovedet.

Modul 9

Den vigtige forberedelse
En enkelt bemærkning kan ødelægge en hel præsentation. Hvis du ikke kender publikum og tilretter dit indhold, dine historier, dine eksempler, din humor og måden du leverer dit budskab på – risikerer du i bedste fald at tabe opmærksomheden og i værste fald at publikum tager afstand fra dig. Tilsvarende kan den rigtige forberedelse, brugen af nogle få strategier og øvelser betyde at du træder på scenen uden nervøsitet.

Modul 10

100 citater til brug i din organisation
Som en ekstra bonus får du tilsendt ikke mindre en 100 quotes fra verdens-eliten af ledere og forretningsudviklere. Heriblandt Richard Branson og Tony Robbins. Deres tankevækkende ord vil uden tvivl inspirere dig i din egen business og hjælpe dig til at indtage scenen med selvsikkerhed, autoritet, energi og power, der blæser publikum helt tilbage i sæderne.

Modul 11

Sådan sælger du fra scenen
Med mindre du er standup komiker er dit formål fra scenen ikke blot at underholde. Som leder må det aldrig bare handle om at skabe sympati eller underholde. Når du tager scenen har du en unik mulighed for at påvirke mange mennesker samtidigt og med gennemslagskraft. Spild ikke denne chance og vær ikke bange for at levere din call-to-action.
Academy-for-Public-Speaking_favicon

Hvad siger tidligere kursister?

Testimonials

Previous
Next