Own The Stage Practitioner

Blended learning

10 ugers kursusforløb så du kan:

…Uden nervøsitet, powerpoint og “øhmm”.

Næste kursusstart er d. 15. november 2019

Hver gang du tager scenen, er det potentielt penge på kontoen.

At tage scenen og formidle sit budskab med slagkraft, at tegne retningen for vision, at manifestere sit lederskab med fuld synlighed fra scenen kan trække både kunder, medarbejdere og investorer til. Og det kan booste din karriere og tage dit liv til det næste niveau.

Problemet er at 90% af alle lider i en eller anden grad af nervøsitet eller angst for at stå på scenen. Mange har udfordringer med at strukturere en tale eller skrive et slagkraftigt manuskript, og andre savner strategier og tips til hvordan de kan indlede deres tale og vinde publikum over. Andre igen har udfordringer med at holde tidsplanen og runde af sådan at publikum husker og handler på deres budskab.

For nogle bliver leveringen for ensporet og de risikerer at miste noget af publikum, fordi de ikke bruger forskellige virkemidler og endelig er der mange der forsøger at være noget på scenen, som de ikke er og derved fremstår uautentiske. Dette er blot nogle af de udfordringer danske ledere, ejerledere, konsulenter, coaches, sælgere og foredragsholdere står overfor, når de ønsker at tage scenen.

På dette 10-ugers kursusforløb vil du få adgang til essensen af hvad Thomas Rex har lært igennem 10 år i spidsen for Danmarks største foredragsklub. Han har samlet de mest effektive strategier og værktøjer, så du også kan lære at eje scenen. Alt er afprøvet på en række succesfulde ledere fra dansk erhvervsliv.

Dette forløb er til dig, som ønsker at træde i karakter. Som ønsker at tage din karriere til det næste niveau. du også ønsker at kunne formidle med gennemslagskraft og autenticitet, så publikum får sympati for dig, husker dit budskab og handler på det.

“Own The Stage” er designet som et blended learning kursus, som betyder, det IKKE KUN ER ONLINE, men anvender en blanding af de mest effektive læringsstrategier for at kunne garantere din succes.

UDDANNELSEN
Uddannelsen indledes med en 6 timers workshop hos Thomas Privat, hvor hele fundamentet for forløbet lægges. Selvstudiedelen byder på mere end 25 timers videotræning og +160 siders skriftligt materiale og øvelser, understøttet af løbende websessions med Q&A, et digitalt medlemsforum for medlemmer og en buddy ordning. Afslutningsvis får du en 3 timers one-2-one coaching med Thomas hos ham privat.

Uddannelsen består af:

Mit navn er
Thomas Rex

Jeg har delt scene med mere end 350 forskellige danske og udenlandske foredragsholdere, eksperter og motivationsspeakers. Dertil har har jeg lyttet til et hav af andre potentielle foredragsholdere fra hele verden i min screening efter de bedste til workshops, konferencer og seminarer rundt om i Skandinavien.

Alle de teknikker, metoder og erfaringer giver jeg nu videre til danske ledere, ejerledere, eksperter, foredragsholdere og andre som ønsker at få mere pondus, power og humor i deres formidling og som ønsker at kunne involvere sit publikum, engagere dem og overbevise dem om at tage handling.

Vil du blive bedre til at sælge til masserne, øge din virksomheds synlighed og tiltrække de bedste medarbejdere?

Sælg mere

Hvor mange kundemøder skal der til, for at du når årets omsætning…
… Ti? halvtreds? hundrede?

Når du leverer dit budskab fra scenen, kan du nå ud til halvtreds, hundrede måske flere hundrede potentielle kunder eller investorer på én gang.

Én god tale fra scenen kan derfor ofte erstatte MÅNEDERS salgsarbejde.

Tiltræk de dygtigste

Mange danske virksomheder oplever en uhensigtsmæssigt høj churn – at deres ansatte forlader dem til fordel for en stilling hos konkurrenten.

Det er ikke nødvendigvis fordi virksomheden ikke er en god arbejdsplads.

Men medarbejderne har behov for at føle sig stolte og kunne mærke deres leders vision, værdier og mod. Alt dette muliggør scenen

Luk investoren

Hvem tror du investoren vælger?

CEO’en der sidder og gemmer sig på kontoret og river sig i håret over manglende udvikling.

Eller lederen der viser mod og manifesterer sit lederskab og sin vision på scenen, og bliver genkendt på TV og Sociale Medier?

Dette kan du forvente efter fuldendt kursus

En nøglefærdig præsentation

Efter Pracitioner forløbet vil du stå med en færdig tale, som du kan levere overfor en given målgruppe og opnå den effekt du ønsker.

Men endnu vigtigere vil du have lært hvordan du igen og igen kan udvikle, strukturere og skrive en tale - uanset målgruppe, anledning og budskab.

Et uvurderligt værktøj, der vil gavne dig i resten af din karriere.

Bliv et inspirerende rollemodel

Lær hvordan, du leverer din faglighed og dine historier med slagkraft og med humor, sådan at dit publikum bliver tiltrukket og inspireret af dig.

Bliv den rollemodel, som dine medarbejdere, kunder og peers efterlyser.

Hver gang du som leder indtager scenen med troværdighed, karisma og autenticitet, kan det ses på bundlinjen - enten i form af nye medarbejdere, nye kunder, nye investorer eller andre influenter.

Find ind til essensen af dit budskab

For at nå ind til essensen af dit budskab, skal du som leder skrælle alle lag af. Det er den inderste kerne, som skal brænde sig fast hos publikum. Det opnår du ved at få styr på form, struktur og indhold helt fra begyndelsen, og ved at stille spørgsmålet: Hvem taler jeg til om hvad, og hvorfor?

Vejen til fremragende formidling

Lær at bruge din stemme og dit kropssprog på en måde, der understreger dine pointer, og få styr på hvordan du engagerer dit publikum med humor og historiefortælling, der rammer plet. Opdag, hvordan din energi som leder vækker tilhørernes empati, således der opstår magi.

Vend din usikkerhed til selvsikkerhed

Se dine svagheder i øjnene og vend dem til styrker på scenen. For at overvinde din frygt og nervøsitet er du nødt til at konfronteres med dem. Først da kan du blive fri for dem og manifestere dit lederskab på en slagkraftig måde, der spejler dit sande jeg.

Alt dette får du på kurset

Modul 1

Tal som en leder
Alt for mange ledere undlader at repræsentere sig selv og deres virksomhed på messer, konferencer, brancheevents og seminarer og takker enten direkte nej til invitationer, undlader at opsøge mulighederne og tager ej heller initiativ til selv at arrangere events, hvor de kan levere deres budskab. Lær om dette kæmpe store uforløste marked, og hvordan du kan afsøge dette og få andel i dette som leder og repræsentant for din virksomhed.

Modul 2

Sådan vinder du publikum - uanset hvem du er
En af de klassiske fejl, som talere laver på scenen er, at de forsøger at være noget eller nogen, som de ikke er. I dette modul vil du bl.a. lære forskellen på inspiration og kopiering. Lær at kortlægge dine styrker og svagheder som kommunikator og lær, hvordan du kan forstærke dine styrker og styre uden om dine svagheder.

Modul 3

Setting the stage
En enkelt bemærkning kan ødelægge en hel præsentation. Hvis du ikke kender publikum og tilretter dit indhold, dine historier, dine eksempler, din humor og måden du leverer dit budskab på - risikerer du i bedste fald at tabe opmærksomheden og i værste fald at publikum tager afstand fra dig. Lær de vigtig spørgsmål du skal stille og forstå, hvordan du kan styre din præsentation sikkert igennem hos enhver målgruppe.

Modul 4

Retoriske hemmeligheder
Politikere har brugt mange af disse kneb i årtier, i århundreder - ja lige siden oldtidens Grækenland. I dette modul lærer du nogle af de mest effektive retoriske greb - hvorfor de er så effektive, og hvordan du kan indarbejde dem i din egen tale.

Modul 5

Sådan bygger du din tale
På dette modul vil vi arbejde med strukturen i talen, hvordan man definerer de enkelte elementer og sammensætter dem i en logisk rækkefølge. Hvordan man kommer godt fra start og får publikum med sig og hvordan man runder sin tale af effektivt, så folk husker dig og handler på dit budskab.

Modul 6

Leveringen
På dette vigtige modul tager vi fat i alle de virkemidler du som taler har at arbejde med fra scenen, når du leverer din tale. Din stemme, dit kropssprog og gestik og hvordan du involverer publikum med øvelser, hvordan du læser publikum og hvordan du afholder en Q&A på den rigtige måde.

Modul 7

Storytelling
Storytelling er en af de mest attraktive metoder at formidle på. Vel og mærket hvis gjort rigtigt og hvis de rigtige komponenter er med. I dette modul lære om værdien af storytelling, du vil forstå forudsætningerne for at fortælle de gode historier og hvordan du gør. Du vil lære om forskellige typer af historier og hvordan kan skabe værdi om dit brand og den virksomhed du repræsenterer via storytelling.

Modul 8

Death by Powerpoint
Hver dag dør tusinder af budskaber ved powerpoint ulykker, har en dansk retoriker sagt. Fra scenen i øvrigt. Det er svært at være uenig. I dette modul vil vi beskæftige os med et af de største problemer, som ledere har i forbindelse med at tale fra scenen.Du vil forstå den rigtige måde at bruge slides og lære hvordan du kan understøtte dine budskaber. Du vil lære at kombinere billeder med video og lyd, hvor det giver mening og du vil lære at tale helt uden slides og forstå hvornår du ikke skal bruge dem overhovedet.

Modul 9

Den vigtige forberedelse
En enkelt bemærkning kan ødelægge en hel præsentation. Hvis du ikke kender publikum og tilretter dit indhold, dine historier, dine eksempler, din humor og måden du leverer dit budskab på – risikerer du i bedste fald at tabe opmærksomheden og i værste fald at publikum tager afstand fra dig. Tilsvarende kan den rigtige forberedelse, brugen af nogle få strategier og øvelser betyde at du træder på scenen uden nervøsitet.

Bonus modul 1

100 CITATER TIL BRUG I DIN PRÆSENTATION
Som en ekstra bonus får du tilsendt ikke mindre en 100 quotes fra verdens-eliten af ledere og forretningsudviklere. Heriblandt Richard Branson og Tony Robbins. Deres tankevækkende ord vil uden tvivl inspirere dig i din egen business og hjælpe dig til at indtage scenen med selvsikkerhed, autoritet, energi og power, der blæser publikum helt tilbage i sæderne.

Bonus modul 2

Sådan sælger du fra scenen
Med mindre du er standup komiker er dit formål fra scenen ikke blot at underholde. Som leder må det aldrig bare handle om at skabe sympati eller underholde. Når du tager scenen har du en unik mulighed for at påvirke mange mennesker samtidigt og med gennemslagskraft. Spild ikke denne chance og vær ikke bange for at levere din call-to-action.

Gentagelses Garanti

Bliver du ramt af noget ekstraordinært på arbejde eller privat og er du ikke i stand til at gennemføre kurset, så tilbyder vi at du kan gentage kurset gratis. Det ligger os meget på sinde, at du gennemfører og får fuld valuta ud af kurset. Garantien gælder de første 8 uger af kurset. Gentagelsesgarantien bortfalder når du har deltaget på one-2-one med Thomas.

De 3 områder du som leder skal mestre før du træder ud i rampelyst...

1. Du er det vigtigste kort

En dygtig leder har passion, personlighed og power bag ordene.
Uden personlighed og passion er energien flad og død. Og dem der lytter til dine ord, kan ikke mærke dig. 
Du er det eneste, der adskiller dig fra alle de andre. 

Hvis du ikke har dine skævheder og styrker med, når du formidler dig selv og din forretning, er det svært for modtageren at mærke og høre, hvem du er. Og i sidste ende er målet med formidlingen … at en række mennesker, bliver interesserede i det, du laver og bliver klar til at investere i din hjælp. Og på den mission er du og din historie meget vigtige kort

Kunsten er så bare at spille kortene på den helt rigtige måde. Det lærer du på forløbet her.

2. Du skal være skarp og tydelig

Noget af det sværeste ved at formidle som leder er at vælge det ud, som rent faktisk giver mening for modtageren og udtrykke det på en simpel måde, uden det mister meningen og nuancerne. 

De fleste har tendens til at fortælle alt for meget og har svært ved at skære ind til benet. 

På forløbet lærer du simple teknikker, metoder, tips og tricks, der hjælper dig med at bygge den helt rigtige pitch, så den rent faktsik giver mening for lytterne. 

3. Forstå dine kunder og vis dem, hvad du mener

Rigtig mange ved ikke, hvem de taler til – eller ved ikke, hvordan de taler til deres målgruppe, så de rent faktisk forstår og mærker, det du siger. Og hvordan de skriver, så folk har lyst til at blive hængende og får lyst til mere. Her kommer relevans og identifikation ind i billedet. 

Du skal som leder formidle, så dine potentielle kunder tænker og mærker: “Guuuuuud det kunne være mig”. Og det gør du ved, at bruge de rigtige ord – og skabe identifikation. F.eks. med billeder og andre virkemidler. 

På 10 ugers-forløbet lærer du netop at mestre de her 3 områder.

icon

Om Own The Stage kurset

Det siger kursisterne

Hvad holder dig tilbage?

Hver gang du som leder afslår muligheden for at tale fra scenen eller for et publikum siger du nej til en potentiel mulighed for at få nye kunder, tiltrække de rigtige medarbejdere eller investorer OG øge din personlige Brand Value.

Snubler du over ordene, når det virkelig gælder, og har du svært ved at ramme bulls eye, så du for alvor kommer ud over scenekanten?

Er din præstation præget af powerpoint frem for the point of power, og har du problemer med at træde ud af din tryghedszone?

Mangler du overblikket, fordi du har travlt og nedprioriterer at forberede dig? Har du det med at undervurdere værdien i at indtage scenen som en boss?

Har du svært ved at fremstå autentisk og selvsikker i din formidling? Oplever du, at din stemme krymper, og du ubevidst skruer op for tempoet for at få det hele hurtigere overstået?

Savner du tips til, hvordan du fanger tilhørernes opmærksomhed øjeblikkeligt og fastholder den i al den tid du er 'på'?

Tilmeld dig i dag!

Pris for Practitioner

Betal på én gang
kr 14.747 ex. moms
 • Adgang til alle 9 moduler
 • 2 gratis bonusmoduler
 • +200 siders kompendium
 • 25 timers videotræning
 • Samlet værdi af ovenstående 4.997kr.
  (Basic pakken)
 • 6 Timers introkursus hos Thomas privat
  (værdi 4.000 kr)
 • Buddy (værdi 2.500 kr.)
 • 3 x 1 times Q&A session
  (værdi 2.995 kr.)
 • 3 timers afsluttende Privat One-2-One Coaching
  (værdi 9.000 kr)
 • Total værdi: 22.992 kr.

Ratebetaling​

Betal 1 rate pr. mdr. i 3 mdr.
kr 5.194 ex. moms
 • Adgang til alle 9 moduler
 • 2 gratis bonusmoduler
 • +200 siders kompendium
 • 25 timers videotræning
 • Samlet værdi af ovenstående 4.997kr.
  (Basic pakken)
 • 6 Timers introkursus hos Thomas privat
  (værdi 4.000 kr)
 • Buddy (værdi 2.500 kr.)
 • 3 x 1 times Q&A session
  (værdi 2.995 kr.)
 • 3 timers afsluttende Privat One-2-One Coaching
  (værdi 9.000 kr)
 • Total værdi: 22.992 kr.

3 brugere

kr. 24.995

ex. moms

5 brugere

kr. 33.347

ex. moms

10 brugere

kr. 54.495

ex. moms

Er du stadig i tvivl om dette er noget for dig, så book en Q&A telefonsamtale med Thomas, som vil svare på spørgsmål og andet ifm. Own the Stage kurset. Klik her og book samtalen.

 •  

Inspirationsmail

Tilmeld dig inspirationsmailen og få løbende værktøjer, tips og strategier til, hvordan du kan formidle dit lederskab og dine budskaber fra scenen – mere effektivt og med større gennemslagskraft.
Inspirationsmailen udkommer 1-2 gange om måneden.

Kontakt

ACADEMY
FOR PUBLIC SPEAKING

Rungsted Strandvej 7
2950 Vedbæk

CVR 40239952