Testimonial

Pernille Struer

Tak til dig Thomas, for en dag i dit selskab fyldt med din smittende energi, dit empatiske væsen, og ikke mindst den store viden og værktøjskasse du besidder og rundhåndet deler ud af. Du får mine varmeste anbefalinger.

Pernille Struer
Kunstner og foredragsholder

Ea Øland

En fantastisk dejlig dag ! Tak for visdom, læring og struktur ~ har så meget at arbejde med herfra og er meget taknemmelig for at have været en del af dette kursus ! Kan klart anbefales herfra mange stjerner og megen taknemmelighed.

Ea Øland

Dorthe Risgaard Møller

Tusind tak for en lærerig dag, med masse af inspiration og god energi. Jeg har virkelig fæt nogle fantastike strategier og værktøjer, som jeg kan gå direkte hjem og gøre brug af mine peptalk og foredrag. Tusing tak og de bedste anbefalinger herfra.

Dorthe Risgaard Møller

Marc Levin

Great day at Thomas’s cosy residence with a packed programme of tangible, useful and easy to implement tools and processes to nail the stage – also online. Look forward to taking the stage again and experimenting with some of the key takeaways.

Marc Levin
CEO CFH Group A/S

Kristian Sørensen

Jeg deltog den 19. august 2020 på Thomas’ OWN THE STAGE WORKSHOP hvor vi havde en intensiv 6,5-timers session med fundamentals inden for public speaking. Jeg fik langt meget mere med hjem end jeg havde håbet på – tilgangen til læring/formidling til os kursister var professionelt, koncentreret og særdeles udbyttesrigt. Konkret har jeg fået bedre indsigt i mig selv som foredragsholder og flere konkrete rammer, værktøjer og tricks jeg kan anvende på min vej til at blive en bedre foredragsholder. Tak for en inspirerende dag, Thomas!

Kristian Sørensen
CEO & Sr. Principal, IT ADVISORY

Allan Sønderskov Darré

Jeg har benyttet Thomas og hans Own The Stage koncept i forbindelse med børs-noteringen af vores virksomhed. Thomas har hjulpet med at bygge et virkelig godt narrativ og med at skrive manuskriptet.

Allan Sønderskov Darré
CEO, Freetrailer Group A/S

Carl Johan Paulsen

Jeg har arbejdet med Thomas Rex og sparret om både public speaking og ledelse, personligt lederskab, forretningsudvikling, mm. Thomas er meget kompetent og inspirerende. Samtidig har han stor viden og erfaring og kan dermed lynhurtigt give god feedback og brugbar sparring. Kurset her gav præcise og direkte brugbare værktøjer til public speaking og kan helt klart anbefales.

Carl Johan Paulsen
Managing Director | Meyers Køkken & Venues

Britt Ploug

Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Thomas, som coacher mig løbende –professionelt, men også personligt. Han er en fantastisk mentor, der er støttende, nærværende og udfordrende. Thomas hjælper mig med at udvikle min ledelsesstil, identificere mine styrker og stiller simple spørgsmål, der sikrer retning, så jeg forsætter min udvikling og dygtiggørelse – både fagligt og personligt.

Britt Ploug
Afdelingsleder Chr. Hansen

Peter Bach Christensen

Own The Stage Practitioner forløbet hos Thomas Rex har mærkbart styrket mine evner som formidler, så når jeg i dag tager scenen for at hold et oplæg eller give en præsentation, leverer jeg mine budskaber med en selvtillid og en gennemslagskraft på et helt nyt niveau. Thomas er en fantastisk coach, en omfattende viden og erfaring kombineret med evnen til møde alle på deres niveau, gør at han naturligt brænder igennem, får leveret sine budskaber og får alle med. Uanset din funktion og anciennitet – skal du indimellem ”på scenen” og præsentere eller levere budskaber, kan et forløb hos Thomas varmt anbefales.

Peter Bach Christensen
Sales Manager, Markem-Imaje A/S

Torben Weise

Thomas er en af Danmarks mest vidende og netværkede mennesker, når det kommer til personligt lederskab og den danske foredragsscene. Han er ekspert i at hjælpe mennesker med at udfordre deres begrænsende overbevisninger og han leverer sit budskab med stor humor og et stærkt engagement.

Torben Weise
CEO Habit Manager

Malene Lyngbæk Olsen

Før jeg startede hos Thomas var tanken om at stå på en scene ret fjern. Men efter at have fået en masse nyttige metoder til at udforme og fremføre oplæg, har det givet en hel anden ro i maven. ‘Own the stage’ har været meget motiverende og lærerigt – og en kæmpe øjenåbner i forhold til de muligheder og fordele, der er forbundet med at stå på scenen.

Malene Lyngbæk Olsen
Operate, Art Director & Rådgiver

Katja Jungfalk Andersen

Tak for et fantastisk oplæg hos Ledernes!
– Jeg vil anbefale dig til vores organisation, hvor en skare af ingeniører vil kunne gørre brug af bl.a. ‘virkemidler’ og bedre ‘iscenesættelse’.

Katja Jungfalk Andersen

René Kaj Nielsen

Jeg deltager ofte i Ledernes seminarer og må sige at du leverede et helt fantastisk og meget værdifuldt emne, med nye virkemidler, der selv for en garvet formidler overraskede positivt.
Du mistede på intet tidspunkt din entusiasme og leverede ”gaven” med stor troværdighed.

René Kaj Nielsen

Morten Petersen

Efter at have tilbragt tid sammen med Thomas, har min lyst og evne til at stå foran publikum fået et kæmpe boost. Thomas formår på en meget inspirerede og indlevende måde at gøre dig bevidst om, hvordan du formår at få dit budskab igennem samtidig med, at din performance vil blive husket. Dette gøres ved at give dig værktøjer, så du kan danne din egen speaker personlighed på baggrund af teori og praksis. Jeg glæder mig allerede til at kunne gøre brug af alt det, som jeg har lært.

Morten Petersen
Business Manager hos DATEA

Birgit Bæk Thomsen

Jeg havde fornøjelsen af at deltage på Thomas’ ’OWN THE STAGE’ workshop d. 9. September 2020. Det kan varmt anbefales ! Hele dagen var præget af godt humør, et højt energiniveau og en målrettethed fra Thomas’ side på at forbedre vores skills og mindset! Jeg blev udfordret på min egen virkelighedsopfattelse på en pushy, men meget konstruktiv og givende facon. Helt konkret står jeg nu med en drejebog på proces, virkemidler og manus, som jeg kan tilpasse min egen personlige kommunikationsform på en autentisk måde. Tak for en god og lærerig dag!

Birgit Bæk Thomsen
Ejer og Direktør

Mie Korsland

Jeg tog på workshoppen Own the stage med den hensigt at blive skarpere til at formidle mit budskab til mit publikum. Det føler jeg i den grad at jeg er blevet, samt meget meget mere. Thomas har været rigtig god til at gøre materialet letforståeligt, anvendeligt og overskueligt, så det er super nemt at anvende i praksis. Han er nærværende, passioneret og yderst professionel. Jeg kan på det aller varmeste anbefale Thomas og hans workshop.

Mie Korsland
Den Mentale Zone

Morten Nielsen

Det var virkeligt fedt at være med i går. Jeg havde måske ikke de store forventninger, men jeg blev da fanget og kunne slet ikke slippe det igen. Jeg glæder mig til at bruge nogle af dine tricks.

Morten Nielsen
Wolters Kluwer A/S

Irene Schøller

Jeg har netop været til ”own the stage” workshop hos Thomas og jeg har fået alle mine forventninger opfyldt og mere til. Udover at Thomas er yderst kompetent og nærværende har jeg også fået konkrete værktøjer med hjem, som jeg slet ikke kan vente på at få brugt i mit virke som iværksætter. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Irene Schøller
Medstifter og direktør af BusinessPlanner.io

Flemming Poulsen

Tak for en super inspirerende dag og energifyldt formidling, Thomas Rex

Flemming Poulsen
Afdelingschef, Newsec

Vanja Dragojevic

Tak for i dag Thomas – jeg er fuldstændigt imponeret af dig, du er virkelig fantastisk og hamrende dygtig og super fedt med the law of attraction.

Vanja Dragojevic
Ejendomsadministrator Newsec/Datea

Majken Munck Haunsø

Det var en kæmpe fornøjelse at deltage på din Own The Stage Workshop

Majken Munck Haunsø
Administrationschef, Newsec

Laila Hopen Marmetschke

Forleden havde jeg tilmeldt mig et 3,5 timers eftermiddagswebinar gennem Ledern – Danmarks største lederorganisation med titlen “Brænd igennem fra (online) scenen”. Jeg må tilstå, at da klokken nærmede sig 17.00 var det ikke just med stor iver, at jeg satte mig foran skærmen. Denne følelse blev dog hurtigt gjort til skamme, eftersom Thomas Rex Frederiksen i den grad forstår at tryllebinde sit publikum som Public speaker, også når det foregår online. Der blev hverken fedtet med værktøjer, budskaber, tips. eksempler, øvelser, skabeloner eller små pauser hvilket gjorde, at tiden fløj afsted. Så har du brug for indspark og anvendelige værketøjer til næste gang du træder op på scenen, kan jeg kun anbefale dig at tage kontakt til Thomas. Tak for et inspirerende webinar, leveret med masser af god energi og som har givet stof til eftertanke.

Laila Hopen Marmetschke

Henrik Kyvsgaard Nyboe

Hej Rex.
Tak for et super inspirerende webinar med Ledernes i tirsdags. Hvor er du fantastisk til at levere relevante budskaber på en autentisk og indlevende måde. DAMN du er dygtig!!!

At eje scenen og få teams til at følge mig i tykt og tyndt, er ifølge mine medarbejdere og peers en af mine stærkeste sider. Men nej, hvor er det inspirerende at se hvordan du leverer. Tak, Thomas.

Henrik Kyvsgaard Nyboe
Head of Sales

Britta Mari Boye Jensen

Kære Thomas,
Tusind tak for en skøn og lærerig dag med en masse ny inspiration vedr. formidling, som blev leveret på en måde, så det er nemt at anvende i praksis.

Britta Mari Boye Jensen
CEO Nybolig Østerbro

Frederik Sandgrav

Ro og overblik på scenen og selvtilidden i orden.
Det er nogle af de superlativer jeg kan knytte på mit forløb med Thomas.
Jeg her fået så mange brugbare tips og metoder at jeg slet ikke kan styre min begejstring.
Nu virker jeg professionel og troværdig både over for publikum og arrangører.
Jeg har fået værktøjer og metoder der betyder at jeg kan udvikle mig som foredragsholder op i et nærmest uhørt niveau…
Det er meget imponerende, og overvejer du hvorvidt thomas kan hjælpe dig et svaret: Just do it!

Frederik Sandgrav

Mads Haus Honoré Tjustrup

Den evige udvikling… Med mine små 70 foredrag på uddannelsesinstitutioner og ude i virksomheder hvert år, er det yderst vigtigt at konstant forfine og forbedre mine kompetencer på området, så jeg lever op til den tillid der bliver vist mig, når jeg bliver inviteret ud.

Jeg har nu gennemført Thomas Rex fantastiske kursus, der, blandt meget andet, giver mange konkrete, brugbare og værdifulde kompetencer samt strategier i det at præsentere og levere fra scenen. Alt i alt kan jeg ikke andet end at anbefale én hver der ønsker at forfine sine præsentations-teknikker, at arbejde sammen med Thomas og hans akademi for Public Speaking. Stor professionel tilfredshed og stolthed, herfra. Jeg kan med sikkerhed sige jeg er en klart bedre og mere bevidst presenter nu, end jeg var før dette forløb.

Mads Haus Honoré Tjustrup
Speaker & consultant at Business Danmark

Lone Toft

Thomas Rex har netop holdt et både medrivende, involverende og motiverende oplæg for vores ledergruppe omkring ”Det personlige lederskab”. Thomas udførte undervisningen på engelsk med en spot-on jargon for målgruppen.

Thomas har en energisk og passioneret udstråling, som hurtigt fanger publikum. Han er god til at forankre budskaber i konkrete humoristiske eksempler som alle kan relatere til, og undgår at kommunikationen bliver fluffy ledelsesteorier eller af stand-up karakter. Stor tak for hans performance og tak for det aftryk og refleksion han uden tvivl har sat i den enkelte medarbejder i større eller mindre grad.

Lone Toft
Nordic HR Manager
CCC Nordic (El Giganten)

Peter Blach

På en temadag om Personlig Ledelse på Aarhus Maskinmesterskole fik Maskinmestrenes Forenings Ledelses netværk – glæden af et top-tunet indlæg fra business coach, Thomas Rex, som gav vore 32 maskinmestre i ledende stillinger en hæsblæsende indsigt i værdien af disciplineret selvledelse, som en forudsætning for øvrige ledelses discipliner.”

Peter Blach
Projektchef Maskinmestrenes Forening

Anna Schønning

Tak for et meget inspirerende og levende foredrag om lederskab. Trods at folk var en trætte fra aftenens strabadser, lykkedes det dig rigtig godt at trænge igennem med dine budskaber og jeg har en opfattelse af at folk gik hjem med stof til eftertanke.

Anna Schønning
HR-Chef, Huscompagniet

Esther Dora Rado

En ufatteligt dygtig coach. Intet mindre! Thomas Rex har arbejdet med nogle af de mest kendte og inspirerende personer i verden, og det kan man godt mærke. Thomas besidder en afsindig star power, er en stærk formidler og derfor en ekstremt dygtig præsentations-coach. Han formår at få dig til at føle dig ligeså stærk som stjernerne, at se – og tro på – dit uforløste potentiale og at gøre dig komfortabel på en scene. Thomas hjælper med at sætte rammerne for, at dine budskaber rammer plet over for audience så du bliver en hamrende dygtig formidler, der brænder igennem for fuld kraft. TAK, Thomas!

Esther Dora Rado
CEO Corporate Communications

Britt Ploug

Jeg har netop afsluttet forløbet ‘Practitioner uddannelsen’, der udbydes af den superdygtige coach, mentor og underviser i formidling fra scenen, Thomas Rex Frederiksen.
Thomas har på sin empatiske og indlevende måde givet mig konkrete værktøjer til at indtage scenen og få leveret budskabet udover rampen.
‘Owning The Stage’ er et fedt koncept og nyttigt, hvis du (som leder, ejerleder o.l) vil blive bedre ‘on stage’. Nu glæder jeg mig til at afprøve mine nye færdigheder fra scenen.P

Britt Ploug
Afdelingsleder, CHR. Hansen

Emil V. Albrechtsen

“Thomas havde en god energi og brændte godt igennem, jeg fik også selv en hel del nyt med.
Mange gik hjem fra foredraget og reflekterede over deres ståsted og standpunkter. Særligt syntes jeg at det var interessant at diskutere, hvordan personlige lederskab kan fungere i en CEO stilling, hvor man skal kunne rumme kommunikation til flere forskellige typer modtagere i forskellige situationer.”

Emil V. Albrechtsen
CEO

Henriette Berg-Deleuran

Kære Thomas. Tak for en eminent workshop. Du formåede med enestående energi at formidle og inspirere teknikker til styring af scenen – og på en måde således det med det samme kan implementeres i ens hverdag. Stor tak

Henriette Berg-Deleuran
Økonomichef Newsec Datea A/S

Gaura-Nitai Das

Thomas er både ekstraordinært dygtig til det han laver, og en fornøjelse at tilbringe tid sammen med. En enkelt formiddag i hans selskab berigede min fornemmelse for hvordan jeg effektivt kan kommunikere mit budskab fra scenen på tiltalende, underholdende og informativ vis. Jeg er meget taknemmelig, og ser frem til at arbejde mere sammen med ham i fremtiden.

Gaura-Nitai Das
Munk, Forfatter, Foredragsholder

Thomas Vestergaard

Thomas er meget autentisk og interesserer sig oprigtigt for sine kursister. Jeg har oplevet, at jeg har lært nogle teknikker, som jeg ville ønske jeg havde lært for mange år siden. Jeg holder mange taler og foredrag i mit arbejde, så for mig har det været vigtigt at få adgang til de bedste strategier og til en dybere forståelse af de muligheder som scenen byder. Mange tak for et rigtig udbytterigt kursus – jeg sender nogle af mine kolleger på det næste.

Thomas Vestergaard
Director,'NNIT

Torben Schmidt

Som salg & marketingchef er det at kunne levere mit budskab fra scenen eller i mødelokalet en vigtit kompetence. Jeg har gjort det i mange år, men må erkende at jeg har lært utroligt meget på dette forløb. Lige fra små simple trix som har løftet mit niveau enormt, til viden jeg simpelthen ikke havde.
Jeg føler mig væsentlig mere sikker i dag og har fremfor alt fået nogle modeller og formler, som jeg kan bruge hver gang jer skal på scenen. Jeg vil klart anbefale Thomas – han er en virkelig dygtig underviser, der investerer meget energi i forløbet.

Torben Schmidt
Salg & Marketingchef Panasonic

Søren Hartung

Helt vildt udbytterigt. Du et jo en hammer god underviser. Kan kun anbefales at deltage.

Søren Hartung
Afdelingsleder/Partner Fra Deloitte

Søren Mølby Henriksen

Took part in an excellent workshop on ”Owning the Stage” on the 16th August 2018 amongst around 10 leaders and sales people with the purpose of figuring out how to leverage our sales potential best possible when being ”on stage”. Brillantly led and facilitated by Thomas Rex Frederiksen bringing concrete tools and calls for action for the attendants to Work with and implement accordingly. Everything based on Thomas’ vast experience within this area and demonstrated to perfection. Highly recommendable for any leader or sales person to attend.

Søren Mølby Henriksen
CEO ProVationS

Pernille Korte Hansen

Hvordan har du det med at holde tale? Jeg har holdt masser af workshops og oplæg, men jeg ville gerne blive bedre. Så derfor har jeg deltaget i et onlineforløb: Owning The Stage hos Thomas Rex Frederiksen. Jeg er blevet udfordret, på den gode måde, samt fået en masse redskaber og inspiration med. Det vigtigste er, at Thomas selv er en skarp formidler, går i dialog og har holdt os til ilden. Så hvis man vil have meget ud af forløbet, så får man det ved at deltage online hver gang. Jeg giver Owning the Stage onlineforløb mine bedste anbefalinger.

Pernille Korte Hansen

Lars Skovby

Jeg har aldrig været god til at præsentere for et større publikum. Så jeg havde besluttet, at det ville jeg lave om på og tog imod en invitation til, at tale på en konference. Men efterhånden som den nærmede sig, steg min nervøsitet og fornemmelse af, at jeg var fuldstændig uforberedt. Tilfældigvis så jeg en annonce for Thomas’ Owning The Stage. Til mit store held blot et par dage før min konference, så jeg tilmeldte mig med store forventninger – og håb! Begge dele blev i den grad indfriet. En fantastisk workshop – afholdt hos Thomas privat. Jeg følte mig velkommen og tryg straks jeg ankom. I takt med at Thomas præsenterede sine værktøjer og delte ud af sine erfaringer, fik deltagerne luft under vingerne. Alle var 110 pct. engagerede og det skyldes ikke mindst Thomas’ fantastiske evne til at formidle, begejstre og lære fra sig på en meget autentisk og inspirerende facon. Mit udbytte var intet mindre end enormt og jeg tog hjem 100 pct. klar til at tale på konferencen. De 5 timer jeg brugte sammen med Thomas er den bedste investering jeg har gjort i lang tid og jeg tøver ikke et øjeblik med, at give Thomas min varmeste og allerbedste anbefaling.

Lars Skovby
COO - Skandia

Henning Daverne

Jeg har arbejdet med Thomas de sidste 9 år og haft fornøjelsen af at dele scene med ham mange gange. Få har et så stort arsenal af viden og redskaber om, hvad der fungerer på scenen og hvordan man motiverer folk som Thomas og han har et dybfølt ønske om at hjælpe folk med at få det meste ud af livet.

Henning Daverne
CEO, God-Dag meditation og mindfulness

Martin Rasmussen

Jeg har fået optimeret opstarten af min virksomhed, ved at benytte Thomas til coaching og gennemgang af en række parametre. Jeg troede forud for vores møder, at jeg var rimeligt afklaret omkring værdier, go-to-market strategi, sammensætning af teamet og hvordan teamet skulle motiveres til succes. Jeg har dog flere gange måtte erkende, at der var punkter jeg ikke havde reflekteret over, og punkter og emner hvor Thomas’ simple spørgsmål løsnede op og gav nye svar og en helt klar fastlæggelse af vores værdier og hvad vi står for. Jeg er sikker på, at jeg godt kunne være startet op, og også have fået succes uden at benytte Thomas. Men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Thomas har været, og er, en afgørende faktor for, at rejsen mod målet står mere skarpt optegnet, at vi er mere klar over hvad, hvorfor og hvordan vi vil lykkes.

Martin Rasmussen
CEO og ejer af pensionsmægler virksomheden Seren Aps

Allan Warner

Tak for en lærerig session og godt selskab.

Allan Warner
Forsikringsmægler fra RTM Insurance Brokers

Tini Owild

Super initiativ. Rigtig lærerigt materiale i super godt selskab.

Tini Owild
Ejer af Stylewise.dk

Berit Petersen

En af de mest inspirerende pep-talks jeg har hørt fra en dansk foredragsholder. Så meget viden leveret med så meget humor og masser af “pinlige” øvelser som involverer os publikum. Tak for en dejlig aften

Berit Petersen

Anders Kjeldsen

Inspiration, udfordring og masser af gode værktøjer. Tak for en super dag der var den helt rette kickstart til at ændre nogle lidt fastlåste ting i mit liv, og på gensyn!

Anders Kjeldsen

Thomas Simsby

Jeg har netop afholdt MUS med Malene, og det var en helt anden Malene end ved sidste MUS.

Hun har nu selv foreslået at afholde et Breakfast Academy hvilket er helt vildt.
Endnu vigtigere, hun siger at hun har lyst til at stå på sccenen og tror på at hun kan gøre det.

Hun har tilmed allerede tænkt på et nyt Breakfast Academy til efteråret.

Det er stort, tak for det.

Thomas Simsby fra Operate
Thomas Simsby
Operate, Manager

Nicolaj Munch

Thomas har været min businessmentor igennem 6 måneder nu, og hjulpet mig med en lang række sammenhænge med at blive mere klar på selskabets værdier, mål og kommunikation med teamet. Thomas er kreativ og kan gå til tingene meget lav praktisk så alle forstår dem. Thomas er no bullshit – direkte i sin kommunikation og det passer mig fint at vi ikke skal gå 10 gange rundt om den varme grød, hvis vi kan finde en løsning hurtigt. Jeg vil varmt anbefale Thomas som business mentor. Han formår at gøre arbejdet utrolig konstruktivt, og samtidig sjovt og hyggeligt. Det behøver ikke være så kedeligt og formelt det hele. Det er jeg vild med.

Nicolaj Munch
CEO, Betterbooqr

Stefan Yong Gildhoff

Tak Thomas, jeg glæder mig til at afprøve mine nye færdigheder af på scenen 😉

Stefan Yong Gildhoff
Partner/COO fra F5 Networking

Henrik Stampe

Stort tak for inspirerende og lærerig omgang! Super fedt koncept og bestemt nyttig til at blive bedre “On Stage” og i øvrigt i andre sammenhænge hvor budskab skal formidles ud over rampen!

Henrik Stampe
CSO fra Toogoodtogo.com

Ole Brinks Andersen

Tak til Thomas Rex Frederiksen for en super inspirerende workshop med arbejdstitlen “owning the stage”. Hår fået super fede takeaways og konkrete værktøjer med hjem til at indtage scenen og gøre en forskel! Stor tak til de øvrige deltagere for en autentisk deltagelse som gjorde dagen/aftenen endnu mere berigende. De varmeste anbefalinger til Thomas! At slutte dagen med vin og tapas var et fantastisk punktum!
Ole Brinks Andersen

Charlotte Hvidkjær

Tak kære Thomas. Det var en udsøgt fornøjelse og ikke mindst meget lærerigt. Tak fordi du delte ud af din store erfaring og viden!!

Charlotte Hvidkjær
Salgschef fra Resurs Bank

Torben Kjærbye

Hej Thomas – Jeg takker dig for et fantastisk kursus i går, hvor vi nåede vidt omkring indenfor det at stå på scenen og tiltrække publikums opmærksomhed. Der var mange gode tips og tricks som jeg kom hjem med og jeg er nu ved at skrive et nyt manus. Jeg glæder mig til at stå på scenen og føler at jeg er meget bedere klædt på 😄👍

Torben Kjærbye

Mia Hemming Balint

Tak for en fed session – materialet vil gøre mig flyvende til når jeg skal på scenen om en uge! #supersælger

Mia Hemming Balint
CEO af Hesteevents.dk

Martina Banach

Kan helt klart anbefales!! Thomas Rex Frederiksen du er en fantastisk coach og underviser. Tak for god træning og nogle virkelig gode værktøjer og modeller.

Martina Banach
CEO & Designer fra La Chance

Klaus Øllgaard

Super fed og lærerig dag og aften i godt selskab. Thomas’ koncept holder!

Klaus Øllgaard
Partner v/ Bolig Eksklusiv

Henrik Gregersen

Det har været lærerigt at arbejde med Thomas – som har en meget bred palette og baggrund at trække på. Han er ikke bange for at trække på disse – og udfordre mig. Altid med respekt og så jeg ikke hives for langt ud af komfortzonen.

Henrik Gregersen
CEO af Cryptera

Anja Vibeke Hansen

Tusinde tak for en berigende og motiverende workshop. Jeg gik derfra med følelsen af, at jeg godt ville have haft meget mere tid til at dykke ned i de forskellige emner, de var super inspirerende. Jeg fik klarhed ift. mit arbejdsliv, og hvorfor det er det rigtige, et super værktøj, der virker for mig, når jeg mister gejsten og troen på min vision. Med tanke på uvaner, er jeg blevet meget mere opmærksom på, hvornår jeg “spilder” tiden på FB, spil mm. og vælger nu bevidst mine børn i stedet, så tusinde tak til Thomas og Kim for jeres inspirerende, nærværende undervisning.

Anja Vibeke Hansen

Anders Kjeldsen

Inspiration, udfordring og masser af gode værktøjer. Tak for en super dag der var den helt rette kickstart til at ændre nogle lidt fastlåste ting i mit liv, og på gensyn!

Anders Kjeldsen

Lene Svenningsen

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Thomas Rex’ opfordring til at tage styrpinden i eget liv. Vi ved det egentlig godt … der kommer ikke nogen og vup-ti gør livet godt for os. Det er op til os selv at tage ansvaret for, at vi får det ud af det, som vi gerne vil – såvel på det personlige som på det professionelle plan. Skønt med et foredrag som minder os om det ansvar – og de fantastiske muligheder, som der ligger i at blive bevidste om vores mål og drømme – så vi kan gå efter dem!

Lene Svenningsen

Isabella Juhl

Thomas er en fantastisk foredragsholder, som spreder go energi i rummet, man bliver husket på at finde ind til ens kerne og lade være med at afledes fra den.

Isabella Juhl

John Aalegaard Larsen

Jeg har svært ved at sætte ord på det Thomas Rex har givet ud af i de 5 år jeg har fulgt ham. Fantastisk er et fattigt ord, men Thomas Rex har evnet med meget præcise ord at åbne mine øjne for for smertefulde emner og følelser, og bragt mig igennem “a process of Pain” helt ud til den anden side, kun stående tilbage med den følelse af – “Hold kæft hvor var det fedt jeg gjorde det” Lyt til Thomas, du bliver mere end bare økonomisk rig!

John Aalegaard Larsen

Anders Christensen

Jeg vil ikke sige at jeg spildte tiden før, men jeg kendte ikke mit fulde potentiale før Thomas synliggjorde det! Thomas coacher mig løbende på mit iværksætteri, men holder mig også skarp på at jeg bruger livets fulde potentiale og sætter mig mål både professionelt og privat. Udover at Thomas er super god til at udfordre mig på en mere ambitiøs (og realistisk) tilgang til mine målsætninger, formår han også at systematisere mine målsætninger så jeg går overskueligt til værks. Jeg har oplevet Thomas som en mentor der sætter sig godt ind i rollen og formår at understøtte mine mål med sparring, materiale og et smittende drive! Jeg vil anbefale Thomas til enhver der brænder for at nå i mål!

Anders Christensen

Bente Blixt

Thomas scorer topkarakter som business mentor. Han er knivskarp, mega kompetent og sjældent passioneret for sit fag. Han forstår på en nærværende, humoristisk og tillidvækkende måde, at spotte udfordringer, stiller simple spørgsmål, der skaber både en skarp retning og stedfæster målet i min business. Thomas har været en fantastisk støtte, sparring og rådgiver omkring udviklingen i min business på en meget motiverende måde. Han er utrolig fleksibel i support, ærlig og jeg giver ham de varmeste anbefalinger.

Bente Blixt
Coach

Flemming Hagedorn

Tak for en spændende aften. Rigtigt gode værktøjer vi fik med hjem – særligt GOAL mapping og HHH modellen. Fedt med visualiseringen. Jeg kan varmt anbefale jer og vil sprede rygtet.

Flemming Hagedorn

Anne V.

Da jeg mødte Thomas havde jeg været igennem nogle store udfordringer på den private bane med skilsmisse og en søn der mistrivedes gennem mange år. Alt dette var lettet og løst, men konsekvenserne for mit professionelle liv og min egen trivsel var store. Jeg satte ikke pris på mig selv. Fandt mig i alt for meget. Thomas hjalp mig til at se værdige alternativer og sætte pris på mig selv. I dag sidder jeg og overvejer om jeg næsten er vokset ud af det drømmejob jeg startede i for et år siden. Mest af alt nyder jeg at glæden bobler i min krop hverdag. Jeg kan varmt anbefale Thomas til dig, der trænger til en hjælpende hånd for at komme op af et uhensigtsmæssigt spor og ud af den vej du virkelig ønsker dig.

Anne V.

Allan Weppenaar Pedersen

Tusind tak for et fantastisk kursus. Da jeg meldte mig i december havde jeg nogle løse tanker om hvad jeg godt kunne tænke mig. Her efter afslutning har jeg konkrete planer, en masse selvtillid og meget gå-på mod. Det har også været sjovt og meget inspirerende.

Allan Weppenaar Pedersen

Johnny Hauge

“Jeg har netop afsluttet Own the stage, som er et kursus hos AFPS.dk, hvor man lærer det at kunne formidle sit budskab fra scenen. I mit virke som kropsterapeut og ejer af et yoga studie, er det essentielt for mig at kunne komme ud til firmaer og events, og formidle mit produkt. Own the stage konceptet har givet mig en klokkeklar recept på, hvordan jeg bygger denne tale op fra bunden. Hvordan jeg formidler den, og hvordan jeg skaber Call To Action og derigennem potentielle nye kunder. Konceptet er skræddersyet til dig, der mangler struktur på dine taler, og mangler at kunne formidle din viden med en professionel pondus. Jeg kan varmt anbefale Own The Stage til alle, men også Thomas Rex, som er med dig hele vejen, med hans coaching, råd og mange års erfaring.”

Johnny Hauge
Kropsterapeut

Bettina Jensen

Kan kun være helt enig i, hvad alle andre har skrevet 🙌
Det var hyggeligt-inspirerende-grænseoverskridende-helt vildt på flere parametre -og har jeg skrevet grænseoverskridende…😂

Jeg kommer helt sikkert igen en anden gang – det der kolde gys kan man jo godt gå hen og blive afhængig af 😍

Bettina Jensen
Bettina Jensen

Henning Nygaard

Jeg melder mig også i koret med tak for en fantastisk eftermiddag med masser af god energi, dejlige mennesker og gode oplevelser 🙏

Henning Nygaard
Henning Nygaard

Birgit Bomberg

Tusind tak for et fantastisk Event… Waooo jeg blev virkelig testet på mange områder allierede inden jeg overhovedet ankom…Dog var jeg der jo lige til tiden til et gevaldig åndedrags boost… IS spand…Sauna gus…Og lidt feminin konkurence i is span nummer 2… Dejlig mad og dejlig selksab… Jeg er dybt taknemmelig… Tak tak tak… Vi ses…☀️ ☀️ ☀️

Birgit Bomberg

Sarah Løvstad Dodd

På intet tidspunkt i løbet af den 7 timers intensive undervisning dalede Thomas’ energi. Jeg er ovenud tilfreds med den læring og de mange værktøjer jeg fik som deltager i Owning The Stage – Stage time is wealth time kurset. Thomas er en exceptionel dygtig formidler. Han formår virkelig at være nærværende og vigtigst – så er hans materiale og værktøjer nutidige og yderst relevante. Jeg føler mig bestemt meget bedre klædt på til at skulle stå på scenen i fremtiden, velvidende at god forberedelse, et struktureret og gennemarbejdet manus skaber et trygt udgangspunkt. Jeg giver Thomas mine varmeste anbefalinger.

Sarah Løvstad Dodd
Sarah Løvstad Dodd
Trade Enablement Manager at A.P. Moller - Maersk

Christian Vinther Christensen

Tak! Fedt indlæg du havde for os i torsdags. Det bedste og (for mig) mest anvendelige jeg har oplevet. Rigtig god pinse 🌞.

Christian Vinther Christensen
Christian Vinther Christensen

Maybritt Hollstein

Tak for en eminent undervisning, der gjorde os i stand til at lære og modtage uafbrudt i mere end 7 timer i træk! Kun en meget dygtig lærer kan gøre dét!

Desuden skønne deltagere, der ikke var bange for at give af sig selv og real life, praktiske redskaber fra Thomas til når man vil stå på scenen og formidle sit budskab professionelt. Godt krydret med viden, visdom, humor og historier, der fik latteren og det gode humør frem i os, der deltog.

Maybritt Hollstein
Maybritt Hollstein
CEO MK Oil

Gustav Muus

Takker – det er skønt at blive klogere og lære, at der er meget mere at lære!

Gustav Muus
Gustav Muus
CEO Øjenhospitalet Danmark

Mia Kovdal Jørgensen

Tak for en top inspirerede dag med nye redskaber til værktøjskassen Det bliver AWESOME at få dem taget i brug.

Mia Kovdal Jørgensen
Mentaltræner & Performance Coach

Jeanne Junker Jørgensen

Takker for den skønneste dag, med de fedeste værktøjer, der i den grad også kan bruges andre steder end “on the stage” MEGA fedt.

Jeanne Junker Jørgensen
Jeanne Junker Jørgensen
Mentaltræner & foredragsholder

Lone Toft

Thomas Rex har netop holdt et både medrivende, involverende og motiverende oplæg for vores ledergruppe omkring ”Det personlige lederskab”. Thomas udførte undervisningen på engelsk med en spot-on jargon for målgruppen.

Thomas har en energisk og passioneret udstråling, som hurtigt fanger publikum. Han er god til at forankre budskaber i konkrete humoristiske eksempler som alle kan relatere til, og undgår at kommunikationen bliver fluffy ledelsesteorier eller af stand-up karakter. Stor tak for hans performance og tak for det aftryk og refleksion han uden tvivl har sat i den enkelte medarbejder i større eller mindre grad

Lone Toft
Nordic HR Manager, CCC Nordic

Anna Schønning

Tak for et meget inspirerende og levende foredrag om lederskab. Trods at folk var en anelse trætte, synes jeg det lykkedes dig rigtig godt at trænge igennem med dine budskaber og jeg har en opfattelse af at folk gik hjem med stof til eftertanke.

Anna Schønning
HR-Chef, Huscompagniet

Peter Blach

På en temadag om Personlig Ledelse på Aarhus Maskinmesterskole fik Maskinmestrenes Forenings Ledelses netværk – glæden af et top-tunet indlæg fra business coach, Thomas Rex, som gav vore 32 maskinmestre i ledende stillinger en hæsblæsende indsigt i værdien af disciplineret selvledelse, som en forudsætning for øvrige ledelses discipliner.

Peter Blach
Projektchef, Maskinmestrenes Forening

Thomas Hejde

Det her program burde være obligatorisk på alle lederuddannelser eller MBA’s. Udover en super god og inspirerende energi i workshop gruppen, var det direkte brugbar læring fra en mester i formidling fra en scene. Tak for det.

Thomas Hejde
Afdelingsdirektør, Newsec Datea

Jørgen

Med healingretrætet har jeg fundet ind til det jeg længe har ledt efter – accept, tollerence og venlighed – eller bare kærlighed! Det har givet mig forstærket tro på at venlighed er en styrke og ikke en svaghed, som det ofte fejlagtigt bliver fortolket i vores verden. Samtidig har det givet mig indre ro, balance og styr på tingene.

Jørgen

Katrine Flindt

“Mega energifyldt dag på Own The Stage – tak Thomas!”

Katrine Flindt
Læge og direktør for IOM-klinikken

Trine Sofie Tveen Nielsen

Tak for en spændende dag med fantastiske indspark Thomas!

Trine Sofie Tveen Nielsen
Senior Branding and Business Strategist

Andreas Ditlev Duckert

Mange tak til David og Thomas for en super fed dag!

Andreas Ditlev Duckert

Jeanne Helsted

Tusind tak til bade vaerterne, de søde kokke og alle de skønne og modige deltagere for et inspirerende event 🙏🏻 🤗💪💃🏻🤩
Jeg har faet den vildeste energi i min krop!

Jeanne Helsted

Dennis B.K. Nielsen

Torsdagens arrangement var en inspirerende aften med networking, skarpe ord med på vejen, krops-, åndedræts- og energiarbejde for at skærpe indadvent fokus inden en tur i baljen fyldt med is, hvor en rolig og kontrolleret vejrtrækning, indlært i foregående øvelser, bruges til at finde roen i en situation, hvor kroppen ellers gerne reagere lidt panikken for at komme ud af det ubehagelige.
Efterfulgt af en dejlig tur i jacuzzien, og saunaen, inden vi fik lækker mad, lidt til ganen, afslapning og hygge resten af aftenen.
Det var ikke sidste gang jeg deltog!

Dennis B.K. Nielsen

Stig Dan Nielsen

Kære Thomas. Tusind tak for en skøn oplevelse, der levede i kroppen flere dage efter. Øvelserne var udfordrende og strakte, det jeg troede var mig muligt. Fedt med nye bekendtskaber. Kommer helt sikkert igen.

Stig Dan Nielsen