Speaker, Business Mentor, Executive Coach og Speaker Trainer

Jeg er ekspert i hvordan forståelse og implementering af personligt ejerskab i organisationen kan bidrage til bedre arbejdsglæde, større motivation, mere effektivitet og mindre stress

Mentoring

Mange mennesker går med drømmen om at udvikle deres passion til en meningsfuldt karriere. Ofte bliver det til et ønske om en skarp karriereprofil, mens andre kaster sig hovedkulds ud iværksætteri.
Læs mere

Executive Coaching

Med Thomas har du en coach som ikke blot er Danmarks førende ekspert i formidling fra scenen, men også en af de mest erfarne coaches i det personlige lederskab.

Book et foredrag

Thomas foredrag og peptalks er en kombination af fakta og viden, underholdning og masser af deltager involvering. Thomas er ekspert i læringsstile og påvirker sit publikum på mange forskellige måder med det formål at budskabet forstås, huskes og benyttes.

Om Thomas Rex Frederiksen

Få mennesker i Danmark har haft så bred og dyb berøring med leadership og selvudviklingsbrancen som Thomas Rex Frederiksen. Som medstifter af kursusvirksomheden Microworld tilbage i 1996, teenage-camp konceptet True North tilbage i 2006, Speakers Club i 2008, Elevate i Norge i 2013 og Academy For Public Speaking i 2018 har Thomas genereret en unik erfaring. Dette har givet en indsigt i hvad lederskab er, og hvad der holder folk tilbage. Thomas har opbygget stor viden om folks forskelligheder – styrker, talenter, svagheder, læringsstile, ingtelligenser og hvordan disse bedst motiveres, og hvordan uhensigtsmæssige vaner og adfærd kan ændres til vækst og succes. Hvordan folk kan blive den bedst mulige version af sig selv.

Thomas Rex Frederiksen har delt scene med mere end 350 forskellige danske og internationale foredragsholdere, eksperter og motivatorer gennem tiden. Han er blevet personligt coachet og trænet af folk som Keith Cunningham, T. Harv. Eker, Tony Robbins, Brian Mayne, John Gray, Marcus de Maria, Darren Hardy, Brendon Burchard, Ananda Giri, Joseph McClendon, Janet Attwood og mange flere – fra hvem han har høstet de mest effektive strategier og redskaber til personlig vækst og ledelse.

Al den erfaring ønsker han at dele med dig.
Thomas Rex Frederiksen tror på, at det personlige lederskab er nøglen til succes. At man kun kan lede andre effektivt, hvis man kan lede sig selv med integritet. Integritet forudsætter at man kender sig selv helt ind i kernen, forstår sit talent og sine passioner, kender sine værdier og lever i overensstemmelse hermed.

Thomas tror på, at det er vores evne til at tage ansvar og handle proaktivt, der gør os til effektive ledere i vores liv og på vores arbejdsplads. At det er vores personlige lederskab, der sætter vores faglighed i spil. Du bliver muligvis ansat på din faglighed, men oftest fyret på grund af din personlighed.

Thomas hjælper ejerledere og ledere på alle niveauer med at definere og udvikle deres personlige lederskab og med at blive bedre til at udvikle deres team.

Hvad siger kunderne

Thomas Rex Frederiksen

Speaker – Executive Coach og Speaker Trainer – Business Mentor – Forfatter

Websites: www.thomasrex.dk, www.speakersclub.dk, www.litupp.com


Email: trf@thomasrex.dk eller trf@xeon-holding.dk

Telefon: +45 2210 3370
Skype: thomasrexfrederiksen

Rungsted Strandvej 7,
DK-2950 Vedbæk
trf@xeon-Holding.dk

Bliv kontaktet af Thomas