In-house foredrag

Thomas foredrag og peptalks er en kombination af fakta og viden, underholdning og masser af deltager involvering. Thomas er ekspert i læringsstile og påvirker sit publikum på mange forskellige måder med det formål at budskabet forstås, huskes og benyttes.

Thomas tilbyder følgende foredrag til afholdelse i din virksomhed.

Alle foredrag kan også afholdes på engelsk.

All Keynote-Speeches and Workshops can be delivered by Thomas in English.

Kontakt for pris og dato.

Foredrag #1

Er du en Bush, en Clinton, en Obama eller måske en Trump?

Mange oplever, at de har udfordringer med at vinde publikums gunst nå de leverer en tale eller en præsentation. At få publikum til at slappe af, nyde talen og grine. Dette skyldes bl.a. at man ikke kender sin Naturlige Speaker Personlighed og derfor risikerer at miste forbindelsen til publikum.

Lær bl.a. om:

Foredrag #2

GOAL Setting – Lær at nå dine mål hver gang!

Få svaret på, hvorfor så mange mål ikke opnåes og hvordan du kan bruge Det Personlige Lederskab til at nå dine mål – hver gang.

Lær bl.a. om:

Foredrag #3

Det Personlige Lederskab – Nøglen til varig succes

En stærkt motiverende PEP-TALK, der også skaber resultater på den lange bane!

Foredrag #4

The Power of Storytelling

Når folk ikke kan huske, hvad du har sagt, kan de stadig huske den følelse du skabte i dem. Storytelling er et af de mest effektive redskaber vi kan arbejde med i formidling.

Lær bl.a. om:

Foredrag #5

Strategisk Networking – hvem bruger du din tid på? Og hvorfor?

Networking er et af de mest anerkendte redskaber til øget salg – alligevel har kun 2 ud af 100 medarbejdere i danske virksomheder en afklaret strategi for, hvordan de netværker.
Bonusindold

100 Citater til brug i din præsentation

Som en ekstra bonus får du tilsendt ikke mindre en 100 quotes fra verdens-eliten af ledere og forretningsudviklere. Heriblandt Richard Branson og Tony Robbins.

Deres tankevækkende ord vil uden tvivl inspirere dig i din egen business og hjælpe dig til at indtage scenen med selvsikkerhed, autoritet, energi og power, der blæser publikum helt tilbage i sæderne.