Om Academy For Public Speaking (AFPS)

Vores vision er at flere ledere forstår at udnytte scenens magi – uanset om scenen er mødelokalet, netværksmødet, konferencen, fagmessen eller den vigtige peptalk i kantinen.

Vi ønsker at udvikle lederes evner, så de kan indtage scenen og være mere synlige. Vel at mærke med teknik, talegaver og kropsprog, så lytterne ikke kun forstår og husker budskabet - men så de også handler på det.

Om Thomas Rex Frederiksen

Udover at være stifter af Academy For Public Speaking har Thomas igennem 10 år leveret keynotes, peptalks og workshops om Personligt Lederskab, Goal setting, Networking, selvudvikling og Public Speaking.

Thomas er formentlig blandt de mennesker i Danmark, der har hørt, analyseret og givet feedback på flest foredrag. Igennem 10 år arrangerede Thomas læringsevents: Foredrag, seminarer og workshops rundt om i Skandinavien igennem Speakers Club, hvor han delte  scenen med mere end 350 af verdens dygtigste foredragsholdere, eksperter og motivational speakers.

Alle de teknikker, metoder og strategier giver Thomas via Academy For Public Speaking videre til danske ledere, iværksættere, eksperter, konsulenter, foredragsholdere og andre som ønsker at få mere autenticitet, power og humor i deres formidling og som ønsker at kunne involvere sit publikum, engagere dem og overbevise dem til at tage handling.

Relevant erfaring fra uddannelses-sektoren

Thomas-Rex-Frederiksen_dk

Inspirationsmail

Tilmeld dig inspirationsmailen og få løbende værktøjer, tips og strategier til, hvordan du kan formidle dit lederskab og dine budskaber fra scenen – mere effektivt og med større gennemslagskraft.
Inspirationsmailen udkommer 1-2 gange om måneden.

Kontakt

ACADEMY
FOR PUBLIC SPEAKING

Rungsted Strandvej 7
2950 Vedbæk

CVR 40239952